EKSKLUZIVAN SMJEŠTAJ

Zanosna Srpkinja i nogometaš planiraju čak dva vjenčanja: Prenoćili u luksuzu, jedna noć košta čak 3500 eura

Srpski mediji prenose da je par prenoćio u jednom od najboljih apartmana, koji košta 3500 eura

Sofija Milošević i Luka Jović

 Instagram/Sofija Milošević

Manekenka i dizajnerica Sofija Milošević posjetila je sa svojim partnerom, srpskim nogometašem Lukom Jovićem jednu od najekskluzivnijih vila na jezeru Como, prenosi Mondo. Par je inače poznat po tome da odsjeda u skupim hotelima pa odabir "Vile d‘Este" ne začuđuje.

Srpski mediji prenose da je par prenoćio u jednom od najboljih apartmana čija se vrijednost penje na 3500 eura. Riječ je o hotelu koji je 2009. magazin Forbes proglasio najboljim na svijetu, a oni koji ondje odsjednu, mogu okusiti čak i ptičje mlijeko. To je renesansna rezidencija ispunjena cijenjenim djelima francuskih umjetnika.

Vila nudi, kako mediji prenose, pogled na jezero Como, bazen koji "lebdi u vodama jezera" i terasu s pogledom na jezero. Mjesto je prigodno za proslavu vjenčanja, a kao što se ranije pisalo, par će pred oltar stati ove godine, međutim kada točno - još uvijek nije poznato. Za sada se zna da će biti dvije svadbe - jedna u Italiji na jezeru Como uz njihove najbliže, a druga u Beogradu.

U srbijanskoj prijestolnici trebalo bi se održati veliko slavlje s 300 uzvanika, koje će zabavljati velika estradna imena, dok je za vjenčanje u Italiji par izabrao vilu Balbiano koja pruža smještaj za 12 osoba u šest apartmana, čiji najam košta oko 30.000 eura. U cijenu je uračunat najam vile i vrta, a kapacitet je 200 gostiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 22:36