IZNENAĐENA JE

Zagrepčanka nije znala niti jednu pjesmu Aleksandre Prijović, a došla je u Arenu: ‘Zanimalo me tko je ta osoba...‘

I draga Aleksandra, uživala sam kao nikad. Dobili ste još jednog slušatelja, napisala je dotična na Instagramu

Aleksandra Prijović na petom koncertu u Areni Zagreb

 Ranko Suvar/CROPIX

Aleksandra Prijović podijelila je na Instagram profilu fotografije sa svojih zagrebačkih koncerata koje su skupile brojne komentare. Među njima se našao i onaj jedne Zagrepčanke koja nije znala nijednu Aleksandrinu pjesmu, ali kupila je kartu za koncert nakon kojeg je došla do zanimljivog zaključka.

"Došla sam na koncert bez da sam znala ijednu pjesmu, zanimalo me tko je osoba koja je napunila pet Arena u mom rodnom gradu. I draga Aleksandra, uživala sam kao nikad. Vaša energija, glas, stas, emocija - ostavile su me bez daha (a bila sam na stotine koncerata). Hvala vam na ovom spektaklu! Dobili ste još jednog slušatelja", napisala je, a njezin komentar lajkom je podržalo više od 1600 ljudi.

image

Komentar na koncert Aleksandre Prijović

Screenshot/Instagram

Čini se da ta gospođa nije jedina - naime, javio se još jedan korisnik Instagrama sa sličnim dojmom.

"Identična stvar! I eto sad po cijele dane pjevam njezine pjesme i pratim je u stopu! Ali svaka čast Aleksandri!", napisao je.

Prijović je u pet dana nastupala pred 90 000 ljudi. Koliko je publika oduševljena njome, toliko je i ona publikom.

image

Komentar na koncert Aleksandre Prijović

Screenshot/Instagram

"Hoću da znate jednu stvar. Sad i ja hoću šestu Arenu! I sedmu i desetu! Pitaju me koji mi je koncert bio najbolji. Znate koji? Svaki!", poručila im je.

"Znate što je najbolje od svega? Što nijedan, ni najmanji problem nije bio tijekom ovih pet večeri. Samo smo pjevali, voljelo se, veselili smo se i hvala vam na tome. Jedva čekam ponovno se vratiti u ovaj grad", rekla je Aleksandra na koncertu, a ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi misle da ne bi škodio ni šesti koncert.

image

Aleksandra Prijović

Ranko Suvar/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:25