POPUT VINA...

Za nju su godine samo broj: Atraktivna J.Lo pokazala seksi atribute u kupaćem kostimu, fanovi imaju poruku za Bena

Intimissimi je podijelio fotografije iz pjevčaice i zaključio: ‘Što je bolje od ljeta u Italiji? Ljeto u talijanskom donjem rublju‘

Jennifer Lopez

 Screenshot/Instagram/

Pjevačica Jennifer Lopez nastavlja s proslavom svog 54. rođendana, a ovoga je puta pozirala na oduševljenje svih obožavatelja u seksi čipkastom plavom kompletu donjeg rublja, prenosi Page Six.

Lopez je podijelila niz atraktivnih fotografija na Instagramu i svojim pratiteljima poželjela "Sretan ponedjeljak", poručivši svima "Ugodan tjedan!".

Pjevačica je trenutno zaštitno lice popularne talijanske marke donjeg rublja Intimissimi, a na Instagramu se pohvalila svojim najnovijim kompletom, uključujući plavi grudnjak Sweet Escape Sofia Balconette ukrašen malim zlatnim lančićem i odgovarajući brazilski Sweet Escape donji dio s malim zlatnim lančićima koji povezuju strane.

image

Jennifer Lopez

Screenshot/instagram/
image

Jennifer Lopez

Screenshot/instagram/

Popularna se glumica i pjevačica za fotografiranje zaogrnula plavim ogrtačem, a sa šminkom nije pretjerala, već je svjetlucavom zlatnim sjenilom za oči upotpunila svoje seksi izdanje.

- Zašto je uvijek gola? - upitala je jedna osoba na Instagramu, referirajući se na njezine nedavne fotograifje u kupaćim kostimima.

image

Jennifer Lopez

Screenshot/instagram/

- Ben Affleck, je li vaša žena slobodna? - našalio se drugi obožavatelj.

Inače, i Intimissimi je podijelio fotografije slavne pjevačice i vragolasto zaključio: "Što je bolje od ljeta u Italiji? Ljeto u talijanskom donjem rublju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:39