OVO MORATE VIDJETI

Vučićeva objava na TikToku bizarni je hit, Johnny Depp zlatnike gubi po Srbiji: ‘Brat stvara svoj Hollywood‘

Iako neki smatraju da su videi predsjednika Srbije jednom riječju susramlje, pregledi se samo nižu

Johnny Depp i Aleksandar Vučić

 Screenshot TikTok/jasamaleksandar

Kako se bliže izbori, tako Aleksandar Vučić sve žešće nastavlja svoju kampanju na TikToku. Ne preže ni pred čim pa tako u kampanji koristi i svjetske zvijezde, a sada je na red došao i slavni Johnny Depp.

U objavljenom videu na TikToku Vučić objašnjava kako je Jack Sparrow doveo Johnnyja Deppa u Beograd. Popularni filmski lik u jednom trenutku shvaća da mu nedostaje jedan zlatnik, a onda mu padne na pamet da se on nalazi u Srbiji. Tada se prikazuje trenutak u kojemu Vučić Deppu daje orden za izniman doprinos srpskoj umjetnosti.

Iako neki smatraju da su videi predsjednika Srbije, jednom rječju, susramlje, pregledi se samo nižu, a ima i onih koji uživaju u njegovoj kampanji.

"Brat stvara vlastiti Hollywood", glasio je jedan od komentara na objavu, a drugi je dodao da je "bratova kreativnost neka sasvim druga razina".

Vučić je ranije objavio i video u kojem je pratitelje na TikToku pitao jesu li znali da je Lord Voldemort, izmišljeni lik iz serije romana o Harryju Potteru - Srbin. Naime, glumac Ralph Fiennes, koji je utjelovio Voldemorta, 2017. godine je od premijerke Ane Brnabić dobio državljanstvo Srbije u znak zahvalnosti što je snimao film ‘Koriolan‘ u toj zemlji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:30