MRAČNE TAJNE BIVŠE PRVE DAME

'VOLJELA JE MLADE GLUMCE, PLES I CIGARETE' Jackie Kennedy bila je opsjednuta holivudskim ljepotanima, a često se hvalila ljubavničkim uspjesima

 Getty Images

Američki pjesnik James Hart u novim memoarima 'Lucky Jim' detaljno je opisao posljednje godine života bivše američke prve dame Jacqueline Kennedy Onassis, udovice ubijenog predsjednika Johna F. Kennedyja, koja je preminula u New Yorku 1994. u 65 godini.

Tako James piše da je od milja zvana Jackie obožavala ples, cigarete, i ono najšokantnije, bila je opsjednuta mladim i zgodnim holivudskim glumcima.

Jednoj od najboljih prijateljica, glazbenici Carly Simon, koja je do 2007. bila u braku s autorom kontroverznih memoara Hartom, Kennedy se '60-ih često hvalila svojim ljubavničkim uspjesima.

383884 01: American actor Alec Baldwin and wife actress Kim Basinger. (Photo by Diane Freed/Liaison)
Getty Images

'Za 62. rođendan imala je najbizarniju želju - htjela je da joj pratioc u kazalištu bude Alec Baldwin, koji je tada imao 34 godine i već je bio u ozbiljnoj vezi s kolegicom Kim Basinger', tvrdi američki pjesnik.

Čim su mu rekli da bivša prva dama želi na spoj s njim, Baldwin je pristao.

Hart se u knjizi također pohvalio kako je Jackie svojedobno naučio senzualno plesati, a s njom se družio sve do njezine smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 08:25