DUHOVIT ILI NAPORAN?

Voditelj nije izdržao, dotaknuo se šamara Willa Smitha: ‘Ako netko to opet pokuša, dobit će...‘

Jimmy Kimmel bocnuo je organizatore koji lani Smitha nisu izbacili nakon incidenta već ga nagradili Oscarom za najboljeg glumca

Jimmy Kimmel na Oscarima sinoć i Will Smith lani

Sve su oči na sinoćnoj dodjeli Oscara bile uprte u komičara i voditelja Jimmyja Kimmela, čekalo se hoće li u tradicionalnom pozdravnom govoru spomenuti trenutak s lanjskog Oscara u kojem je Will Smith na pozornici ošamario Chrisa Rocka koji mu je uvrijedio ženu.

I Kimmel nije razočarao, barem u tom dijelu, jer fanovi su podijeljeni oko toga koliko mu je doista duhovit govor bio.

- Ako itko večeras počini bilo kakav nasilni čin tijekom ceremonije, upozoravam vas da ćete zauzvrat dobiti Oscara i dozvolit ćemo vam da održite 19 minuta dugi govor zahvale, rekao je između ostalog Kimmel referirajući se na Smitha koji je nakon pljuske, umjesto da bude izbačen, primio kipić za svoju ulogu u filmu ‘Kralja Richarda‘ pa održao dug govor i poslije se još dobro zabavio na after partyju.

image

Jimmy Kimmel

Kevin Winter/Getty Images Via Afp

Odabir Kimmela bio je pomalo ziheraški izbor organizatora i bilo je jasno da neće izazvati nikakve posebne kontroverze u svom govoru, ali 55- godišnja zvijezda svejedno se dobro zabavila i nasmijala prisutne.

- A sad ozbiljno - organizator ima spreman tim za krizne situacije. Ako se dogodi nešto nepredvidivo ili nasilno molim vas da se ponašate isto kao i lani. Nemojte učiniti ništa. Jednostavno kao i prošli put ostanite sjediti i ne reagirate. Dapače, možete zagrliti napadača, nastavio je Kimmel.

U govoru se između ostalog dotaknuo i trenda recikliranja u Hollywoodu.

- Svih deset filmova koji su najviše zaradili ove godine su nastavci ili dio neke franšize. Hollywood više nema dobrih ideja. Čak je i jadni Steven Spielberg morao snimiti film o - sebi samome. Čestitam, rekao je voditelj referirajući se na njegov biografski film Fabelmanovi.

image
Patrick T. Fallon/Afp

Dotaknuo se i redatelja Jamesa Camerona čiji nastavak ‘Avatara‘ je ove godine zaradio preko 2,3 milijarde dolara u kinima. Redatelj koji je poznat po spektaklima koji traju po tri i više sati nije se pojavio na ceremoniji sinoć.

- Nema Camerona. Znate da vam prijenos traje predugo, kad se čak ni njemu ne da sjediti ovdje čitavo vrijeme, rekao je Kimmel.

Dotaknuo se i Rihanne.

- I ona je s nama ovdje. Evo je u backstageu s bebom starom samo devet mjeseci. Sladak joj je sinčić, pos*ao se tijekom probe. Zadnja osoba koja je to napravila je bila ona koja je pomiješala omotnice s imenom dobitnika za najbolji film.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:07