KAD CRNIH OVACA NEMA...

VIDEO: 'ŠTO SE TO DOGODILO!?' Kad su svi pomislili da je kraljevska obitelj uplovila u mirnije vode, Kate je napravila potez koji je šokirao Britance

 
 Screenshot/Twitter

Tek što su crne ovce obitelji, Meghan Markle i princ Harry, spakirali kofere i odletjeli sa sinom Archiejem u Ameriku na duži odmor, i baš kad se mislilo da slijedi mirno razdoblje na britanskom dvoru, Kate Middleton i princ William dospjeli su na tapetu trač rubrika.

Bračni je par gostovao u posebnoj emisiji BBC-ja u ponedjeljak navečer, ‘A Berry Royal Christmas’, gdje su s voditeljicom Mary Berry kuhali i komentirali blagdanska jela te gledateljima predstavili svoj humanitarni rad.

Specijalno izdanje emisije završilo je božićnom zabavom kad su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sjeli s Berry i volonterima. U jednom je trenutku William (37) nježno Kate oko ramena stavio ruku, ili je pokušao staviti jer se vojvotkinja istog trena izmakla ne dopustivši mu tako da javno iskaže emocije, piše Fox.

Kate je pritom zadržala osmijeh na licu kao da se ništa nije dogodilo, a i William je prešao preko toga kao da se ništa nije dogodilo, no gledateljima nije promakla neugodna situacija.

- Kate je takva profesionalka da dok radi, ne dira nikoga niti će mužu dozvoliti da je dira. Osim svih onih iznimka u prošlosti kad mu je dopustila. Pitam se što se promijenilo - komentirala je jedna gledateljica. 'Što se to dogodilo', 'Kako neugodno', komentirali su drugi.

Myka Meier, stručnjakinja za kraljevski bonton, već je ranije rekla da suzdržanost među supružnicima ne treba čuditi.

- Treba uvijek imati na umu, što ljudi zaboravljaju, da su oni članovi kraljevske obitelji koji rade. Svaki od njih ima pravo odlučiti koliko će nježnosti u javnosti pokazivati. Ne postoji protokol prema kojem se ne smiju zagrliti, poljubiti ili dodirnuti. Ne postoji skup pravila koji to propisuje. Za svakog odraslog člana kraljevske obitelji smatra se da će donijeti razumnu odluku što je primjereno, a što nije. Jedni u druge polažu puno povjerenja - rekla je i dodala:

- Na nekim manje formalnim događajima, primjerice na sportskom događanju, puno su opušteniji. Već smo više puta vidjeli Kate i Williama kako se ljube i grle. Međutim, kad se pojave na nekom ozbiljnijem događaju, primjerice nekoj komemoraciji, onda su službeni.

U emisiji je Middleton rekla i kako William povremeno kuha kod kuće, a prisjetila se i studentskih dana kad joj je pripremao umak Bolognese kako bi je osvojio.

Kate i William su se vjenčali 2011. i imaju troje djece - Georgea (6), Charlotte (4) i Louisa (1).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:35