MISS BUM BUM U BOLNICI

VIDEO Starleta i bivša misica ostala paralizirana nakon pokušaja samoubojstva

 Screenshot

Deborah Dantas, bivša natjecateljica u brazilskom izboru za najbolju stražnjicu Miss Bum Bum, bori se već neko vrijeme s depresijom, a kako pišu britanski mediji pod utjecajem alkohola i tableta pokušala je samoubojstvo u svom domu u Braziliji.

23-godišnji model navodno je kombinirala alkohol s antidepresivima prije nego što je skočila sa četvrtog kata stambene zgrade u kojoj živi. Dantas je preživjela pad sa 20 metara na ulicu, no ostala je paralizirana od struka prema dolje.

U videu snimljenom u bolnici u Braziliji mlada djevojka poručuje fanovima da mole za nju zbog ozlijeda koje će joj promijeniti život. Prema prvim izvještajima trebat će proći puno vremena do oporavka, a doktori tvrde da možda nikad više neće moći hodati, piše Mirror.

Manekenka je na natjecanju Miss Bum Bum predstavljala brazilsku državu Paraibu pod imenom Debora Caroline, a u medije je dospjela prošlog studenog nakon što je procurila snimka na kojoj se zabavlja s drugom ženom na zabavi za odrasle u jednom noćnom klubu.

Bila je u vezi s poznatim brazilskim pjevačem Mr. Catrom, no tvrdi da ga je ostavila nakon što joj je saopćio da već ima 20 djece i da s njom želi imati 21.

Još uvijek nije poznato zašto je pokušala samoubojstvo, no njezina prijateljica Luciane Hoepers rekla je lokalnim medijima da se već dugo bori s depresijom. ‘Oduvijek je puno pila i uzimala puno lijekova. Stalno je depresivna i ima emocionalne probleme. Znala je reći da joj je život prazan i da nema smisla’, rekla je Luciana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:08