KRALJ PLESNOG PODIJA

VIDEO: PROCURILA JOŠ JEDNA SNIMKA RAZULARENE ZABAVE Princ William totalno se razbacao, a onda spustio ruku na struk misteriozne djevojke...

 Screenshot

Princ William (34) zaista se zna zabavljati. Naime, jučer objavljen video iz noćnog kluba Farinet u švicarskom skijalištu Verbier, dobio je nastavak.

Novi video pokazuje princa kako razulareno pleše na hit Florence and the Machinea 'You've Got The Love' i pjeva sa svojim prijateljima prstom pokazujući prema damama preko puta njih, a onda spušta ruku na struk misteriozne djevojke i nešto joj govori na uho.

Druga objavljena snimka prikazuje Princa kako se izvija s plavušom za koju se vjeruje da je australski model Sophie Taylor, s kojom je fotografiran ranije ovog tjedna. Dok plešu, zaigrano joj stavlja kaubojski šešir na glavu.

Ranije tog dana budući engleski kralj viđen je kako ispija pivo na Alpama s prijateljima, među kojima je bila i spomenuta zgodna plavuša koja inače radi u popularnom noćnom klubu Farinet gdje su se William i prijatelji zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Nova snimka objavljena je dan nakon što su ga prozvali da pleše kao pravi tatica na pjesmu 'I Got 5 On It'.

Princ se vratio svojoj ženi Kate i djeci jučer kasno poslijepodne, javlja Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 19:34