PRIJE BRAKA S DAVIDOM

Victoria Beckham otkrila dugo čuvanu tajnu: ‘Da je barem ostao u ormariću u kući moje majke gdje sam ga i upoznala‘

Victoria je svog sadašnjeg supruga upoznala 1997., a prije njega je bila u dugogodišnjoj vezi s električarem

Victoria Beckham

 Lisa O‘connor/Afp

Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga, dizajnerica Victoria su u četvrtak proslavili 25. godišnjicu braka. Povodom posebnog dana su iz svojih ormara izvukli modne kombinacije koje su nosili tada te rekreirali svoje stare fotografije. David i Victoria jedan su od najdugovječnijih slavnih parova, ali malo tko zna da se Victoria skoro udala za drugoga.

Prije nego što je upoznala Davida je Victoria bila zaručena za električara Marka Wooda, koji je radio za njezinog oca. Marka je upoznala kad je imala 14 godina, a nešto kasnije su započeli vezu. Ubrzo su se i uselili zajedno u luksuzan dom u vlasništvu Victorijine obitelji. Kad je ona imala 20 godina i prije nego što je otišla na audiciju za Spice Girls, Wood ju je zaručio.

Nakon šest godina veze, 1996., su prekinuli.

O njihovoj je vezi Victoria progovorila 2002. godine u jednom dokumentarcu. "Iz nekog razloga smo se zaručili. Da je barem ostao u ormariću u kući moje majke gdje sam ga i upoznala", rekla je tada, a njezin komentar je razljutio Marka. Dvije godine kasnije je on dao rijetki intervju za Channel 5 u kojem je "opleo" po bivšoj zaručnici te rekao kako "grudi koje ima sada, nije imala tada".

image

Victoria i Mark Wood

-/ferrari/profimedia/-/ferrari/profimedia

"Mark nikada nije javno govorio o vezi s Victorijom, ali osjeća da je vrijeme da se stvar ispravi. Bio je povrijeđen zbog toga što je rekla", rekao je tada voditelj. Victoria je kasnije rekla kako Mark nije bio "prava osoba za nju te da nije uživala". Priznala je i da svom bivšem nikada nije vratila zaručnički prsten.

Nakon prekida s Markom dizajnerica je započela vezu s Beckhamom, a zaručili su se nakon 10 mjeseci. Vjenčali su se 1999., a iste su godine dobili i prvo dijete, sina Brooklyna. Osim Brooklyna imaju još troje djece, Romea, Cruza i Harper.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:21