NASTAVIT ĆE SE...

Veliki preokret nakon poruke ‘Uništio si život zbog k****‘, zvjezdani par se pomirio!?

Optužila je supruga za prevaru i poručila: ‘Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve‘, a on i dalje objavljuje njihove fotografije.
Wanda Nara i Mauro Icardi
 Instagram

Bio je ovo buran vikend za argentinskog nogometaša Maura Icardija... Nakon što su francuski mediji objavili da bi brak najpoznatije svjetske nogometne menadžerice Wande Nare i nogometaša Maura Icardija mogao biti okončan, a ona je na Instagramu optužila supruga za prevaru i poručila mu: 'Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve', čini se da obiteljskoj sagi i dalje nije kraj.

U subotu je Wanda prestala pratiti supruga na Instagramu, a odmah nakon toga i Chinu Suarez, poznatu argentinsku glumicu, koja je navodno uzrok njihove svađe. Nakon Wandina poteza oglasio se i službeni PSG, koji je dozvolio Icardiju da propusti jučerašnji trening zbog 'obiteljskih razloga'.

Čini se da se nogometaš na sve moguće načine nastoji iskupiti svojoj supruzi pa je tako na društvenim mrežama objavio njihove zajedničke fotografije na kojima poziraju zagrljeni i čestitao joj Majčin dan, koji se trenutno slavi u Argentini.

Također je na Instagram storyju podijelio i njihovu romantičnu fotografiju te označio da je fotografija uslikana u Milanu. Obožavateljima nije jasno je li to 'svježa, pomirdbena' fotografija ili se Icardi samo prisjeća nekadašnjih sretnih trenutaka. No, s obzirom na dramu koje kod ovog para ne nedostaje, ne sumnjamo da će uskoro obavijestiti svoje obožavatelje o svojoj kompliciranoj ljubavnoj sagi...

image
Mauro Icardi i Wanda Nara
Instagram

Podsjetimo, Wanda i Mauro svoju su vezu započeli 2013. godine, u periodu dok je Mauro igrao u Sampdoriji zajedno s Wandinim bivšim suprugom Maxijem Lopezom. Iako je Icardi bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao svog mlađeg brata, Mauro mu je preoteo suprugu s kojom Maxi ima tri sina. Wanda i Maxi razveli su se u prosincu 2013. godine, a ona se već na proljeće 2014. godine udala za Maura Icardija i imaju dvije kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:23