NA POZORNICI

Uhvatili Taylor Swift u neugodnom trenutku, i to više puta: ‘Radi to u svoja četiri zida!‘

Jedan je podržavatelj slavne pjevačice upitao ‘u čemu je ovdje problem‘, ukazujući na to da to svi rade kada nemaju maramice

Taylor Swift

 Screenshot/TikTok/

Prema videu objavljenom na X-u, pjevačici Taylor Swift nikako nisu odgovarale niske temperature tijekom koncerta u Škotskoj, jer je uhvaćena kako briše sluz iz nosa.

Slavna je pjevačica trenutačno usred svoje "Eras" turneje, najveće svjetske turneje nekog glazbenika u posljednjih nekoliko desetljeća, a s nekoliko tisuća uperenih mobitela u nju svake noći gotovo da joj je nemoguće išta sakriti na pozornici.

U videu koji je postavio obožavatelj na X, pjevačica briše nos koji joj curi tijekom izvedbe pjesme "Don‘t Blame Me", a nakon toga može se vidjeti kako briše svoj dlan i prste o kostim u kojem nastupa.

U drugom objavljenom videu, pjevačica je ponovno spustila ruku blizu svoje svjetlucavo zelene mini suknje te sluz koja joj visi s prstiju obrisala o spomenuti odjevni predmet. Broj ovakvih snimki raste iz dana u dan, pa se pojavio i treći video u kojem svira klavir i liže sluz iz nosa dok joj ona curi preko usana namazanih prepoznatljivim crvenim ružem.

Nakon što je nekoliko ovih videa procurilo u javnost, obožavatelji su imali različite reakcije na ovu vrlo prirodnu i, na kraju krajeva, ljudsku reakciju.

- Vidjela sam tri različita videa Taylor kako briše ili liže svoje bale u zadnjih 30 minuta, mora ponijeti maramice sa sobom na pozornicu - napisala je jedna osoba na X-u.

- Neprestano mi se pojavljuje ovaj video Taylor Swift kako jede svoje šmrklje i briše ih te baca po pozornici. Iskreno, jedi i bacaj svoje bale u četiri zida, raditi to na pozornici je ludo - dodao je drugi komentator.

Međutim, jedan je podržavatelj upitao "u čemu je ovdje problem", ukazujući na to da to svi rade kada nemaju maramice.

Navodno popularnoj Taylor nimalo nije bilo lako nastupati u Škotskoj na svega 8 stupnjeva celzijusa. Tijekom koncerta je morala zbog hladnoće nositi rukavice, a na samom je koncertu istaknula kako joj se "ruke grče od hladnoće".

- Jako mi je žao, ovo se nikada prije nije dogodilo, ali ruka mi je smrznuta, samo je idem ugrijati. Tako mi je neugodno - rekla je na pozornici. Swiftin sljedeći koncert u sklopu "Eras" turneje zakazan je za četvrtak navečer u engleskom Liverpoolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 14:00