ZABRANA PRILASKA

Uhodio je Kim Kardashian pa dobio zabranu pristupa: ‘Ali mi smo komunicirali telepatski!‘

Reality zvijezda rekla je sudu da se muškarac pojavio u njezinoj kući tri puta u kolovozu

Kim Kardashian na Met Gali u svibnju 2022.

 /Dprf/starmax/profimedia

Najnoviji uhoditelj Kim Kardashian upravo je dobio zabranu pristupa, prenosi Page Six.

Petogodišnji nalog koji se tiče Andrea Persaude ​​odobren je u ponedjeljak u Los Angelesu, navodi TMZ. Persaudi je zabranjeno kontaktirati Kardashian i prići joj na blizinu od 100 metara. Kao dio naloga, također mu je zabranjeno posjedovanje vatrenog oružja te mora predati ono koje već ima. Reality zvijezda rekla je sudu da se Persaud pojavio u njezinoj kući tri puta u kolovozu, tvrdio da je naoružan i inzistirao na tome da su njih dvoje komunicirali "telepatski". Bila je zabrinuta da bi mogao postati fizički nasilan.

Iako je pravni tim reality zvijezde bio prisutan na donošenju presude, sama Kim Kardashian nije. Uostalom, majka četvero djece imala je naporan vikend u Art Baselu u Miamiju, gdje je debitirala s novom bojom kose, odustala od suradnje s Balenciagom usred skandala koji trenutno trese svijet te se zabavljala s mnoštvom zvijezda.

U Los Angeles se vratila kako bi proslavila rođendan svog sedmogodišnjeg sina Sainta. Na svom Instagram storyju objavila je kratak isječak pijanista Philipa Cornisha, dobitnika Grammyja, kojeg je angažirala da svako jutro svira božićne pjesme za njezinu djecu, ispunjavajući njenu prostranu dnevnu sobu zvukovima rođendanskih pjesama.

- Sretan 7. rođendan mom sinčiću - Kardashian je tada napisala na Instagramu.

- Tako te volim! I volim gledati kako izrastaš u najljubazniju dušu ikada. Mama te voli uvijek i zauvijek - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 21:02