SVI SU SE OKRETALI

U društvu slavnog tate privlačila je sve poglede u prozirnoj haljinici: Crna čipka pokazala se dobitnom kombinacijom!

Glumica je prisustvovala Tjednu mode, a pridružio joj se i otac, legendarni glazbenik Lenny Kravitz

Zoë Kravitz

 Marechal Aurore/Abaca/Abaca Press/Profimedia

Glumica Zoë Kravitz prisustvovala je reviji brenda Saint Laurent u sklopu ovogodišnjeg pariškog Tjedna mode. Pridružio joj se i njen otac, legendarni glazbenik Lenny Kravitz, a oboje su privukli pozornost svojim modnim kombinacijama.

Zoë je na reviju stigla u provokativnoj crnoj haljini napravljenoj od čipkastog materijala. Ispod haljine je nosila samo gaćice, dok je ostale atribute ponosno pokazala. Uz haljinu je nosila crne štikle i jednostavan nakit, a kosu je pokupila u elegantnu punđu.

image

Zoë Kravitz

Marechal Aurore/Abaca/Abaca Press/Profimedia

Lenny je pred fotografima pozirao u elegantnoj crnoj kombinaciji. Košulju s velikom mašnom je upario s crnim, širokim hlačama, a sve je upotpunio dugačkim crnim kaputom. Rock zvijezda je nosila i svoje prepoznatljive sunčane naočale.

Zoë je inače nedavno režirala film "Blink Twice", koji je izašao prije nekoliko dana. U njemu ima glavnu ulogu, a glumi uz svog zaručnika Channinga Tatuma. Što ju je inspiriralo da napravi film je otkrila u intervjuu za W magazin.

"Tijekom ljeta 2017. sam došla na mjesto frustracije s društvom i dinamikom moći kulture. Došla sam kući jedan dan, nakon razgovora s prijateljem i zapisala sam originalan naslov filma, ‘P***y Island‘", rekla je tada. Dodala je i da se sve to događalo u vrijeme kad je Harvey Weinstein bio uhićen, ali nije htjela spominjati njegovo puno ime. To ju je inspiriralo da napiše kratku priču koja je kasnije postala scenarij.

image

Channing Tatum i Zoë Kravitz

Rodin Eckenroth/Getty Images/Profimedia

"To je nešto što je trebalo izaći. Htjela sam da ovaj triler bude svijetao i prekrasan, toliko prekrasan da je bio gotovo opresivan. Bila sam zainteresirana za svijet koji je zavodljiv i vibrantan, a onda se pretvori u nešto zastrašujuće. Sunce, ako ste na njemu predugo, opeći će vas. Ako jedete previše, bit će vam loše. Stvar za koju mislite da želite može biti stvar koja će vas uništiti", rekla je ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 10:29