KIDAM NALIJEVO...

Twigs pobjegla s partyja kada je ugledala bivšeg zaručnika s novom djevojkom: ‘Odmah je krenula na stražnja vrata‘

Pjevačica je na zabavi Met Gala bila u društvu nove ljubavi Jordana Hemingwayja, no kada je spazila Suki Waterhouse...

FKA Twigs 

 Jamie Mccarthy/Getty Images Via Afp

Glazbena zvijezda FKA Twigs brzo je izašla na stražnja vrata Met Gala after partyja kada je ugledala svog bivšeg zaručnika Roberta Pattinsona s novom djevojkom Suki Waterhouse. Dobro upućeni izvori ispričali su za Page Six kako je pop pjevačica veselo tulumarila na zabavi u Boxu koju su vodili Richie Akiva, Doja Cat i Diddy. Tamo se čak i slikala sa sadašnjim dečkom Jordanom Hemingwayjem. No, kada je ugledala drugi sretni par, odlučila se za odlazak. Pattinson je s Twigs počeo izlaziti u rujnu 2014., zaručili su se samo sedam mjeseci kasnije, no prekinuli su 2017. godine.

image

Suki Waterhouse i Robert Pattinson

Angela Weiss/Afp

Izvor je izjavio britanskom tabloidu The Sun o njihovom prekidu: "Prve dvije godine bili su gotovo nerazdvojni. Ali posljednjih mjeseci stvarno su se počeli udaljavati i sve manje vremena provoditi zajedno. Rob je raskinuo zaruke i rekao prijateljima da su se razišli. Ipak, s toliko povijesti među njima, još uvijek postoje jaki osjećaji. Situacija je teška, ali stvari su među njima bile teške već neko vrijeme i oboje znaju da više ne funkcioniraju kao par."

U međuvremenu, krajem prošle godine, Pattinson (36) i Waterhouse (31) pojavili su se prvi put zajedno na crvenom tepihu na Diorovoj modnoj reviji u Gizi u Egiptu. No, par je navodno u diskretnoj vezi bio već četiri godine. Twigs (35) je ranije bila u vezi s rockerom Mattom Healyjem, kao i (neslavno) sa Shiom LaBeoufom.

Kendall Jenner i Bad Bunny također su bili na proslavi, no Kendallina sestra Kylie stigla je, priča se, iza ponoći i trebala je ući na sporedna vrata, ali je zabava bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Naomi Campbell primijećena je pak kako se druži s urednikom britanskog Voguea Edwardom Enninfulom. Komičar Chris Rock zaplesao je na podiju, a Teyana Taylor izvela je nastup iznenađenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:18