KELLY PRESTON

Travolta se prisjetio pokojne supruge: ‘Volim te i nedostaješ mi, moja najdraža plesna partnerice...‘

Kelly je preminula 2020. u 57. godini života nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke

John Travolta i Kelly Preston 2018.

 Alberto Pizzoli/Afp

Američki glumac John Travolta podijelio je fotografiju sebe i svoje pokojne supruge Kelly Preston na dan kada je trebao biti njen 60. rođendan.

- Sretan rođendan mojoj najdražoj plesnoj partnerici, napisao je uz fotografiju gdje par nasmiješeno pozira na premijeri filma Face/Off davne 1997.

- Volimo te i nedostaješ nam, Kelly, dodao je.

Travolta inače svake godine otkada je njegova supruga preminula obilježava njen rođendan slatkom porukom, pa je tako i prošle godine podijelio njezinu fotografiju na filmskom festivalu u Cannesu.

Kelly je preminula 2020. u 57. godini života nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke.

Zvijezda filma ‘Briljantin‘ i poznata glumica upoznali su se 1987. na snimanju filma ‘ The Experts’, a vjenčali 1991. Par dijeli 22-godišnju kći Ellu i 11-godišnjega sina Benjamina, a njihov sin Jett preminuo je u dobi od 16 godina 2009. nakon što je doživio napadaj na obiteljskom putovanju na otoku Grand Bahama.

Poslije takvoga gubitka u obitelji, Travolta je podijelio ono što je rekao svom sinu Benjaminu kada mu je on spomenuo da se boji očeve smrti.

- Rekao sam mu: ‘Bene, ti uvijek voliš istinu, a ja ću ti reći istinu o životu. Nitko ne zna kada će otići ili kada će ostati. Tvoj brat je otišao sa 16 godina. Premlad. Tvoja majka je otišla s 57 godina, također premlada. Ali tko može reći? Ja bih mogao umrijeti sutra, ti bi mogao, svatko može‘, ispričao je glumac Kevinu Hartu u showu ‘Hart to Hart‘.

- Gledajmo na smrt kao da je dio života. Ne znate točno, samo se trudite živjeti što dulje možete, rekao je.

Travolta je ispričao o svom procesu tugovanja u razgovoru za španjolski Esquire 2021. kada je rekao kako je ‘najvažnija stvar koju možete učiniti kako biste pomogli drugome kada je u žalosti jest dopustiti mu da to proživi‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:33