NEIZVJESNOST

Toma Hollanda dijeli jedan film da skine s trona Spider-Manove prethodnike, Tobeya Maguirea i Andrewa Garfielda

Treći nastavak franšize zaradio je nevjerojatnih 1,922 milijarde dolara

Tom Holland

 John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

Još se uvijek pregovara hoće li se, kada padne maska Spider-Mana, pokazati lice Toma Hollanda, prenosi Daily Mail. Ako Holland ponovno dobije ulogu naslovnog lika, srušit će s trona njegove prethodnike - Tobeya Maguirea koji je igrao u tri filma te Andrewa Garfielda koji se nalazi u dva.

Hollandu bi ovo bio četvrti put da igra Spider-Mana, a na jednoj je konferenciji rekao da se provode razgovori o tome kako bi potencijalno mogla izgledati njegova četvrta izvedba. "Hoćemo li pronaći način da iskažemo pravdu liku, to je druga stvar. Osjećam se zaštitnički prema Spider-Manu", rekao je mladi glumac.

"Jako sam sretan što sam mogao raditi na franšizi koja je sa svakim filmom postajala sve bolja i uspješnija. Mislim da je to jako rijetko i želim zaštititi njegovu ostavštinu", kazao je o nasljeđu franšize. Glumac je istaknuo da se mora isplatiti lik kojeg igra, a ne da igra ulogu samo da bi napravio još jedan film.

image

Spider-Man: No Way Home, Tom Holland, Tobey Maguire i Andrew Garfield

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Njegovo prvo pojavljivanje u filmu "Spider-Man: Homecoming" iz 2017. godine postalo je hit među obožavateljima. Film je zaradio 880,2 milijuna dolara na svjetskim blagajnama u odnosu na budžet od 175 milijuna dolara.

Dvije godine kasnije glumio je u "Spider-Man: Far From Home" koji je zaradio 1,132 milijarde dolara. Film je rađen s budžetom od 160 milijuna dolara.

Zadnje Hollandovo pojavljivanje, 2021. godine, bilo je u filmu "Spider-Man: No Way Home" u kojem se pojavljuju i Spider-Manovi prethodnici - Garfield i Maguire. Budžet je iznosio 200 milijuna dolara, a treći nastavak franšize zaradio je nevjerojatnih 1,922 milijarde dolara.

image

Tom Holland kao Spider-Man i Zendaya

Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia/Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

"Volim taj lik i ljude s kojima radim. Volio bih ispričati još jednu priču, ali samo ako je ona prava", objasnio je Holland koji je sada u trendu na platformi X jer se mnogi obožavatelji pitaju hoće li on po četvrti put odjenuti odijelo Spider-Mana. Spomenute nastavke franšize režirao je Jon Watts, a osim Hollanda uloge su imali i Zendaya, Hollandova djevojka, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Benedict Wong, Tony Revolori i Marisa Tomei.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:27