ŠUŠKA SE

Tom Cruise napušta scijentologiju?! Glavni razlog je njegova kći: ‘Nije ju vidio deset godina...‘

Izvori bliski glumcu tvrde kako on ‘želi biti prisutan u životu kćeri dok počinje novu fazu života‘

Tom Cruise i Katie Holmes sa Suri u Rimu 2006. godine

 Giulio Napolitano/Afp/Profimedia/Giulio Napolitano/afp/profimedia

Već neko vrijeme u američkim i britanskim medijima spekulira se da se Tom Curise počeo udaljavati od Scijentološke crkve, kojoj je već godinama najpoznatije zaštitno lice. Portal US Daily sada je iznio tvrdnje da je jedan od razloga za to Cruiseova želja da se ponovno poveže sa svojom najmlađom kćeri Suri koju je dobio u braku s glumicom Katie Holmes. Njih dvoje gotovo nisu imali nikakav kontakt od 2012. godine kada su se Holmes i Cruise razveli. Tada je Holmes odlučno prekinula i sve veze sa scijentologijom. Poznato je da ova kontroverzna crkva nije baš naklonjena vezama svojih pripadnika s osobama koje i same nisu dio te crkve.

image

Cruise s kćeri 2012. godine

Infphoto.com/Instar Images/Profimedia/Infphoto.com/instar Images/profimedia

Iako Cruise godišnje plaća 400.000 dolara alimentacije, prekinuo je svaki kontakt sa svojom kćeri. Suri, koja je 8. kolovoza napunila 17 godina, počela je planirati daljnje školovanje i navodno je u potrazi za najboljim koledžom, a izvori bliski njezinu ocu tvrde kako on "želi biti prisutan u životu kćeri dok počinje novu fazu života".

Glasine o njegovu udaljavanju od scijentologije krenule su kada je britanski The Mirror objavio kako je, tijekom posljednje tri godine koje je proveo uglavnom u Londonu, radeći na raznim projektima i družeći se s članovima kraljevske obitelji, Curise izbjegavao posjete britanskim ispostavama svoje crkve. Ni jednom nije viđen u javnosti s nekim prominentnim članom i nije govorio o vjeri ni u jednom intervjuu.

image

Katie Holmes i Suri Cruise

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Portal MSN je objavio da je, pristavši dati Katie puno skrbništvo nad kćeri, pristao prekinuti komunikaciju s njom sve dok je maloljetna. A sve zbog njegovog i Katienog sukoba oko scijentologije.

- Ali sada s izvješćima da Tom napušta tu crkvu, možda će pokušati obnoviti vezu sa Suri, iako je prošlo desetljeće otkako ju je zadnji put vidio - napisali su.

Ako je priča istinita, udaljavanje od scijentologije utjecat će i na Cruiseov odnos s dvoje starije djece, Connora Cruisea (28) i Isabellu Cruise (30), koju su u vrijeme braka usvojili on i Nicole Kidman. Njih su dvoje cijeli život članovi Scijentološke crkve. Isabella Cruise nedavno je objasnila kako je promaknuta u auditoricu (duhovnicu) i da joj je crkva iznimno bitna u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:44