BIVŠA MANEKENKA

Tom Cruise ljubi 25 godina mlađu Ruskinju!? Mnogi je pamte po tome što je napravila bivšem mužu...

Bili su nerazdvojni, očito su par. Činilo se da je opčinjen njome, rekao je jedan od uzvanika zabave gdje su primijećeni

Elsina Kairova

 Instagram/Elsina Kairova/

Tom Cruise (61) primijećen je na zabavi u londonskom Mayfairu s Elsinom Kairovom (36), kćeri istaknutog ruskog zastupnika i bivšom suprugom oligarha koji trguje dijamantima.

‘Cruise je bio ljubazan‘

„Bili su nerazdvojni, očito su par. Činilo se da je opčinjen njome“, rekao je jedan gost na ruskom za Daily Mail.

Priča se da se par zajedno pojavio na zabavi na Grosvenor Squareu oko 21 sat prošle subote, na veliko iznenađenje i uzbuđenje ostalih gostiju.

Gospođica Kairova, odjevena u crnu haljinu bez naramenica s dijamantnom mašnom, pozirala je za slikanje s Avramenko Alienom, bivšom natjecateljicom Miss Europe, prije nego što je izašla na plesni podij sa svojom zvijezdom „Top Guna“. Cruise i Kairova navodno su zajedno napustili događaj u ranim satima.

„Cruise je bio vrlo ljubazan - stalno su ga tražili da se fotografiraju s njim i pristojno je odbijao. Na kraju je DJ morao objaviti na ruskom da gospodin Cruise ne želi nikakve fotografije“, rekao je izvor.

„Proveo je većinu noći plešući s Kairovom, ali u jednom se trenutku samo bacao usred skupine žena.“

image

Tom Cruise

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bivši brakovi

Bivša manekenka, koja ima britansko državljanstvo, prethodno je bila u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je dijelila vilu vrijednu 22 milijuna funti na imanju u Wentworthu u Surreyju, kao i kuće i Londonu vrijedne 18 milijuna funti. Imali su nekretnine u Dubaiju i na Cipru, ali i automobile, nakit i umjetničke kolekcije vrijedne milijune funti.

Njihov razvod dospio je u medije tijekom ljeta jer je Kairova bila optužena za skrivanje znatno velikog dijela imovine od svog bivšeg supruga, uključujući kolekciju torbica vrijednu milijun funti.

Na sudu je bila 2022. kad je morala platiti kaznu od 117 tisuća funti tvrtki koja joj je postavljala fontane u njezinoj kući u Surreyju. Više fotografija ove lijepe Ruskinje možete pogledati ovdje.

image

Tom Cruise i Katie Holmes

Profimedia/

Cruisea nitko nije povezivao ni s kim od njegovog razvoda od treće supruge, Katie Holmes, prije 15 godina, iako se nedavno pričalo da hoda sa Shakirom, kao i sa svojom kolegicom iz „Nemoguće misije“, Hayley Atwell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:40