PRESELJENJE U SPLIT?

Tko je supruga Edina Džeke? Prelijepa Amra majka je petero djece i bivša glumica, a ne krije koliko voli Hajduk

Potvrdila je da bi voljela da njezin voljeni Edin igra za voljeni klub, a ona posljedično živi u gradu pod Marjanom

Amra Džeko

 Instagram/Amra Džeko

Hoće li bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko (38) postati hajdukovac, što svi navijači splitskih Bijelih itekako žele, pa sa svojom lijepom suprugom Amrom i djecom doseliti u Split - čekamo saznati.

A u međuvremenu, Slobodna Dalmacija saznala je čime se bavi Amra Džeko, čije su sve aktualne objave vezane uz Dubrovnik.

Budući da je upravo otamo, nedavnom objavom na Instagramu na kojoj je na darovnoj vrećici nacrtala dva srca u bojama Hajduka, potvrdila je da bi voljela da njezin voljeni Edin igra za voljeni klub, a ona posljedično živi u gradu pod Marjanom, nadamo se da će im se želje i ostvariti.

Edin i Amra Džeko vlasnici su vile u Dubrovniku. U braku su od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i Hanu. Amra iz prvog braka ima još i kćer Sofiju, prenosi Slobodna Dalmacija.

Edin i Amra u početku su skrivali da su u ljubavnoj vezi. Javnost je za nju doznala 2012. godine.

Amra Džeko je, prije veze s Edinom, kao sarajevska glumica i manekenka preselila u Los Angeles, s namjerom da ondje gradi karijeru. No kad se rasplamsala ljubav s Edinom, sve su te ambicije pale u drugi plan, a ona je odlučila slijediti svoje srce. Napustila je Ameriku i za Džekom otišla u Italiju.

Amra i Edin vlasnici su restorana Ezza u Dubrovniku, koji vrlo uspješno posluje, i odakle lijepa Džekina supruga često objavljuje postove.

Osim dubrovačkog restorana, Džeko je uložio i u nekretninski biznis u Grljevcu, u Podstrani. Ondje je sa svojim kumom Senijadom Ibričićem uložio sredstva u projekt dviju luksuznih, kaskadnih zgrada s raskošnim okućnicama, gdje su stanove kupili, između ostalih, i dobro situirani i uspješni ljudi iz BiH.

"Bosanski dijamant" nadimak je koji prati Džeku iz vremena kad ga je tako "krstio" sportski komentator u urnebesnom prijenosu nogometne utakmice između BiH i Belgije.

"Džeko, Džeko, Džeko, oooo... Džeko Džeko... dijamantu, dijamantu... Bosna vodi, Bosna vodi! 1:0 za Bosnu i Hercegovinu! Džekoooo... sjaji bosanski dijamantuuuu..." - promuklog je glasa tada vikao komentator Marijan Mijajlović u jednom od najluđih prijenosa nogometne utakmice ikad, koji uživa kultni status.

Hajduk se s pravom nada da bi Džeko i u dresu Bijelih mogao jednako dijamantno sjajiti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 14:00