TUŽNA VIJEST

TikTok zvijezda umrla nakon herojske borbe s rakom, imala je 22 godine: ‘Prije samo tri dana još se borila‘

Dok se njezino zdravlje pogoršavalo, Leah Smith je nagovijestila da se bliži kraju svoje borbe

Leah Smith

 /Screenshot/tiktok

TikTok zvijezda Leah Smith umrla je nakon borbe s rakom kostiju u četvrtom stadiju bolesti, a njezini obožavatelji koji su pratili njezinu borbu u aplikaciji ostali su shrvani.

Andrew, dečko ove kreatorice sadržaja, kreirao je novu objavu u ponedjeljak za više od 500.000 njezinih pratitelja, otkrivši tužnu vijest da je Leah preminula ranije tog jutra, prenosi TMZ.

U svom videu, koji je već prikupio milijune pregleda, Andrew je zahvalio njezinim obožavateljima za svu njihovu ljubav i podršku tijekom Leahine teške borbe s rakom, koju je ona opširno dokumentirala. Njezine kolege s TikToka Katylee Bailey, Issey Moloney, Miah Carter i Ami Charlize izrazile su sućut Leahinim voljenima.

https://www.tiktok.com/@xx_leahsmith/video/7345179305720270113?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7345596259916564001

Početkom godine Leah, koja je često dokumentirala svoju borbu s rakom, objavila je da je usred svoje najteže bitke s rakom, budući da ju je bolest prikovala za krevet. Do veljače je zvijezda društvenih mreža ponovno morala u bolnicu zbog jakih bolova.

"Ne mogu se ni pomaknuti da odem na WC", objavila je tada.

image

Leah Smith

/Screenshot/tiktok

Ubrzo nakon ove obavijesti, Leah je potvrdila da se njezin rak proširio i da su nastali novi tumori.

Dok se njezino zdravlje pogoršavalo, Leah je nagovijestila da se bliži kraju svoje borbe, opisujući užasnu bol koju je osjećala otkako su lijekovi prestali djelovati.

Leahin brat Liam i prijateljica Vikki preuzeli su poslove za zvijezdu posljednjih tjedana. Prije samo tri dana, najnovije ažuriranje glasilo je da je Leah "još uvijek ovdje i bori se".

Vikki je nakon toga potvrdila da Leahina stranica neće biti deaktivirana, nego će ostati na TikToku kako bi se očuvala njezina ostavština.

Leah je imala samo 22 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:57