UOČI BLAGDANA

THOMAS MARKLE MOLI KRALJICU ZA POMOĆ U intervjuu uputio apel moćnoj baki: 'Mislim da bi i kraljica željela riješiti obiteljske probleme'

 
 Profimedia, AKM-GSI, Press Association

Otac Meghan Markle u ponedjeljak je u intervjuu emitiranom na ITV-ju izjavio kako se nada da će se kraljica Elizabeta zauzeti za to da ponovno stupi u kontakt sa svojom kćeri, suprugom britanskoga princa Harryja.

"Iznimno bih cijenio bilo kakav kraljičin angažman i mislim da bi i kraljica željela riješiti obiteljske probleme", kazao je Thomas Markle za ITV.

"Sve obitelji, kraljevske, kao i sve ostale, jednake su i za vrijeme blagdana trebale bi biti na okupu", kazao je Markle, otkrivši da mu kći nije uputila božićnu čestitku, no da se nada kako će njih dvoje u dogledno vrijeme uspjeti ponovno izgraditi međusoban odnos oca i kćeri.

Ferrari Press Agency
 Ref 9931
Markle1
17/12/2018
See Ferrari pictures
Picture MUST credit: Good Morning Britain

Royal bride Meghan Markle’s father says  he texts her every day and begs her to get back in contact but she has never replied.Controversial Thomas Markle appeared television in the UK  and said he hopes the Queen will intervene to heal the bitter rift between him, his pregnant daughter and Prince Harry - the son-in-law he has never met. Mr Markle , 74, claimed: “ She has always been a very controlling person and that is part of her nature - but she has never been rude. She has always been in charge'.He said he last spoke to Meghan, the former actress who is now  the Duchess of Sussex on the eve of her wedding to Harry  in May.He claimed he sends her text messages every day and has also sent letters to Kensington Palace in London where the royal couple currently reside.He said: 'I've been ghosted. I'm not sure why it's happening. I love my daughter very much. I wish she would reach out, send me a text, anything. There has to be a place for me. I'm her father
Profimedia, Ferrari
Thomas Markle u emisiji Good Morning Britain moli kćer da mu se javi

"Mogu samo reći da sam tu... I ona je toga svjesna. Jako je volim i želim nekako doprijeti do nje, a bilo bi mi drago da i ona osjeća isto prema meni. Jako volim svoju kćer i želim da ona to zna", nastavio je.

Kensingtonska palača još nije komentirala Markleove izjave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 16:52