LASERSKO UKLANJANJE?

‘Tetovirao sam ovo jer je bio moj heroj, a sad je samo odvratan, rasist i antisemit‘

Uplašeni obožavatelji žele ukloniti sve vidljive veze sa svojim nekadašnjim idolom

Ovi obožavatelji žele prekriti tetovaže što prije

 Screenshot/TikTok

Nakon nedavnih antisemitskih ispada Kanyea Westa, neki okorjeli obožavatelji koji su čak i tetovirali lik repera sada imaju ozbiljnu grižnju savjesti.

- Kad sam zapravo vidio da komentira Židove na takav način, bilo je strašno - taj je tip trebao biti jedan od mojih heroja, netko tko želim biti pri stvaranju i snimanju glazbe - rekao je Ashley Smith, 20-godišnji glazbenik iz Cardiffa za The Post.

image

Kanye West

Jean-baptiste Lacroix/Afp

Podsjetimo, umjetnik je zbog homofobnih i rasističkih izjava izbačen iz velikih poslovnih dogovora i suradnja s brendovima kao što su Adidas i Vogue, a uplašeni obožavatelji žele ukloniti sve vidljive veze sa svojim nekadašnjim idolom. Smith je u lipnju tetovirao izraz "Which/One" s naslovnice albuma "The Life of Pablo" na zapešću. West je u to vrijeme bio inspiracija mladom gitaristu. Smith se prvo našalio na TikToku da mu je potrebno "je**** lasersko uklanjanje", ali je na kraju odlučio zacrniti natpis običnom tintom.

- Ranije danas, rezervirao sam termin za konzultacije o prekrivanju tetovaže - rekao je i dodao da ga nije "briga za dizajn, već ga samo želi ukloniti sa svog tijela".

Naime, Smith nije jedini koji žali zbog svoje tetovaže povezane s Kanyeom Westom.

image

Jedna od tetovaža s TikToka

Screenshot/TikTok

- Stvarno sam počeo žaliti za ovom tetovažom koju sam napravio kad sam imao 18 godina - objavio je jedan TikToker, pokazujući svoju tetovažu na bicepsu koja je inspirirana Kanyeovim albumom "808s & Heartbreak".

- Loše je ostarjelo. Ne pridružujem se njegovom trenutnom načinu razmišljanja ili bilo čemu što on govori. Izvana je rasist i odvratan čovjek. On je antisemit - rekla je jedna korisnica TikToka, koja je otkrila da ima više tetovaža povezanih s Westom.

image

Jedna od tetovaža s TikToka

Screenshot/TikTok

Poput Smitha, i ona je bila inspirirana "starim Kanyeom", ali je rekla da je umjetnik "izgubio istinskog obožavatelja" zbog svog nedavnog ponašanja.

- On je iznevjerio toliko ljudi...Toliko ljudi koji su se ugledali na njega. Iznevjerio je sve koji su ga ikada istinski podržavali - dodala je te priznala da smatra njegovo ponašanje "apsolutno odvratnim i užasnim te priznaje da joj je neugodno sada imati te tetovaže".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:08