SPASILA JE OBITELJ

Teški dani britanskog supermodela: ‘Jedva sam izvukla živu glavu, a onda doznala za bolest djece‘

Christine McGuinness ispričala je kako ju je autizam umalo uništio, a razvela se i od supruga s kojim ima troje djece

Christine McGuinness

 Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

Manekenka Christine McGuinness otkrila je da je bila blizu odluke da digne ruku na sebe i to više puta tijekom svoje mladosti, prenosi Daily Mail. McGuinness, kojoj je autizam dijagnosticiran 2020., rekla je da je proživjela tešku traumu jer joj ovaj razvojni poremećaj nije dijagnosticiran kad je bila mlađa te da je to jako utjecalo na nju.

image

Christine McGuinness

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Zvijezda je priznala da se molila da se idućeg jutra ne probudi, a život su joj spasili brat ili sestra koji bi je zaustavili u zadnji čas. "Moja mama je imala ormar s lijekovima. Izvadila bih tablete iz ormara i odnijela u svoju spavaću sobu. Pomislila bih: ‘U redu, učinit ću to večeras i gotova sam s tim‘", kazala je manekenka.

"Onda bi me brat zvao da mu dođem pomoći nešto oko Xboxa ili sestra da me pita što odjenuti. Činilo mi se kao da me netko uvijek prekidao ili smetao", dodala je. Prošli tjedan, McGuinness je otkrila da je konačno počela uzimati lijekove za ADHD, gotovo četiri godine nakon što joj je dijagnosticiran poremećaj.

image

Christine McGuinness

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

Zvijezda je priznala da joj je bila potrebna pomoć prije tri mjeseca, nakon što se razvela od supruga Paddyja. Par je još 2022. objavio da se razvodi nakon 11 godina braka u kojem su dobili troje djece - Lea, Penelope i Felicity, koji također imaju autizam.

"Onda sam pomislila: ‘U redu, idem probati samo malu dozu i vidjeti kako djeluje, hoće li mi pomoći.‘ I pomogla mi je smiriti um. I dalje sam aktivna, još uvijek mogu raditi sve što sam mogla i prije, samo bolje", rekla je pa otkrila da sada lakše zadržava misli i ne bori se s više različitih tema istovremeno dok misli ili govori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:18