OSVRT NA FILM

Taylor Swift ‘ubila‘ Ryana Reynoldsa komentarom: ‘Ajde, pohvala i donatoru sperme za moju kumčad...‘

Danas počinje službeno prikazivanje filma ‘Deadpool and Wolverine‘ u SAD-u, a hrvatskoj će publici biti dostupa od 25. srpnja

Blake Lively i Taylor Swift

 AFP

Pjevačica Taylor Swift podijelila je na Instagramu izvrsnu recenziju filma "Deadpool and Wolverine" koju je kasnije podijelila na svom Instagramu i njezina prijateljica te supruga glavnog glumca filma, Ryana Reynoldsa, Blake Lively. "Ni sama to ne bih mogla bolje reći. Što nije iznenađujuće s obzirom na to da imam 14 Grammyja manje i niti jednu svjetsku turneju po rasprodanom stadionu", napisala je Lively.

image

Taylor Swift o filmu ‘Deadpool and Wolverine‘

Screenshot Instagram/Taylor Swift/
image

Blake Lively reagira na recenziju filma ‘Deadpool and Wolverine‘ koju je napisala Taylor Swift

Screenshot Instagram/Blake Lively/
image

Ryan Reynolds i Hugh Jackman u filmu ‘Deadpool and Wolverine‘

Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Tijekom proteklih nekoliko godina gledala sam jednog od mojih najboljih prijatelja na ovoj planeti kako ulaže svaki djelić svog srca, duše, znoja, vremena, energije, šala, boli, radosti, pobune, tame i magije u ovaj film", podijelila je Swift. "Napravio je najbolje djelo u svom životu, a ovaj film djeluje kao pravi izvor radosti, divlji bijeg od stvarnosti... Ne znam kako je to uspio", napisala je pjevačica.

"Ali to je, Hugh, samo za tebe! Ovi drugi su upali na fotografiju, a mi smo bili previše pristojni da ih zamolimo da odu", našalila se pjevačica koja je pozirala uz Hugha Jackmana, Lively, Reynoldsa i redatelja Shawna Levyja.

Pjevačica je također podijelila link gdje se mogu kupiti ulaznice. A Instagram je priču u jednako šaljivom tonu i završila. "Pohvala i Wade Wilsonu, odnosno donatoru sperme za moju kumčad", napisala je.

Reynolds je također podijelio objavu. "O moj Bože, ovo je možda upravo ubilo Hugha Jackmana", napisao je, a Jackman je podijelio istu objavu pa napisao: "Volim Taylor Swift."

image

Ryan Reynolds reagira na recenziju filma ‘Deadpool and Wolverine‘ koju je napisala Taylor Swift

Screenshot Instagram/Ryan Reynolds/
image

Hugh Jackman reagira na recenziju filma ‘Deadpool and Wolverine‘ koju je napisala Taylor Swift

Screenshot Instagram/Hugh Jackman/
image

Ryan Reynolds i Hugh Jackman

Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Danas počinje službeno prikazivanje filma "Deadpool and Wolverine" u SAD-u, a hrvatskoj je publici također već dostupan u Blitz produkciji u Cinestaru. Osim Reynoldsa i Hugha, u filmu se pojavljuju i Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni te Matthew Macfadyen.

U novom nastavku Deadpool traži pomoć Wolverina kako bi spasio svoj svijet. S obzirom na to da Wolverine nema volju spašavati svijet, Deadpool ga mora uvjeriti da mu pomogne kako sve ono što voli ne bi nestalo. Mnogi predviđaju da će ovo biti nezaobilazan film ove godine, a gledatelji mogu očekivati akciju, humor i neočekivane obrate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2024 18:28