PREKINUO ŠUTNJU

Taylor Swift pregazila bivšeg u novoj pjesmi, konačno se oglasio i on: ‘Htio bih reći neke stvari...‘

Swift je poznata po tome da inspiraciju za pjesme nalazi u propalim vezama, zbog čega njene stare ljubavi uvijek strepe

Joe Alwyn

 Pool Cannes/bestimage/profimedia/Pool Cannes/bestimage/profimedia

Bivši dečko omiljene pjevačice i glumac Joe Alwyn prekinuo je šutnju o pjesmi Taylor Swift "The Black Dog" za koju se vjerovalo da je posvećena njemu. Spomenuta se pjesma našla na novom albumu popularne pjevačice "The Tortured Poets Department" i od onda se šuška da je inspiracija bio Alwyn.

"Nikad nisam bio u Vauxhallu", prenosi Page Six da je rekao glumac u zadnjem intervjuu ističući kako se pub "The Black Dog" nalazi na adresi 112 Vauxhall Walk u Londonu. Inače, glumac se u slobodno vrijeme voli družiti s prijateljima, putovati i odlaziti u pub, ali očito ne u opjevani "The Black Dog".

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Taylor Swift i Joe Alwyn

T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je Alwyn demantirao da je ikada bio u sada vrlo popularnom pubu, vlasnica "The Black Doga", Lily Bottomley, natuknula je zagonetno da imaju plavokosog stalnog posjetitelja zbog čega svi vjeruju da je riječ o glumcu. Kao što znamo, romansa između Swifta i Alwyna trajala je od kraja 2016. do početka 2023. godine, a sam prekid veze navodno nije bio dramatičan.

"Nadam se da svi mogu suosjećati i razumjeti poteškoće koje dolaze nakon kraja duge, pune ljubavi, potpuno predane veze...", rekao je glumac nakon što su o kraju romanse počeli pisati mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 10:07