FANOVI U TRANSU

Taylor Swift pokorila London, a onda je Travis Kelce izašao na pozornicu, ‘oborio je s nogu‘ i izazvao delirij

Ovo je prvi put da je par zajedno izašao na pozornicu, što je potaknulo obožavatelje da vrište duže od pet minuta...

Taylor Swift

 Jeff Pachoud/Afp

Popularna pjevačica, Taylor Swift ne prestaje oduševljavati svoje obožavatelje. Swift je na koncertu u Londonu, u sklopu njezine svjetske Eras turneje, na pozornicu dovela svog dečka, NFL zvijezdu, Travisa Kelcea. Nogometaš je bio obučen u frak, kao i ostali plesači, te je glumio u koreografiji - napudrao joj je lice i nosio ju je.

Ovo je prvi put da je par zajedno izašao na pozornicu, piše Daily Mail, što je potaknulo obožavatelje da vrište duže od pet minuta. Inače, pjevačica je u svojoj pjesmi "Karma" čak promijenila stihove i posvetila ih svom dečku. "Karma je dečko na ekranu (Karma is the guy on the screen)", stari je stih koji sada Swift izmijenjeno pjeva referirajući se na Kelceov tim koji je osvojio Super Bowl - "Karma je dečko u Chiefsima (Karma is the guy on the Chiefs)".

Mnogi su slavni zainteresirani za koncerte popularne pjevačice pa su je tako ovih dana slušali princ William i njegova djeca, princ George i princeza Charlotte, glazbenici Sir Paul McCartney, Jon Bon Jovi, Ellie Goulding te glumci Cate Blanchett, Phoebe Waller Bridge, Andrew Scott, Ashton Kutcher te Mila Kunis, ali i brojni drugi.

image

Taylor Swift, princ William, princ George i princeza Charlotte

Epn/newscom/newscom/profimedia/Epn/newscom/newscom/profimedia
image

Taylor Swift

Jane Barlow/pa Images/profimedia/Jane Barlow/pa Images/profimedia
image

Taylor Swift

Jane Barlow/pa Images/profimedia/Jane Barlow/pa Images/profimedia

Uskoro Swift odlazi pjevati u Irsku, no u kolovozu se ponovno vraća u Englesku. Zanimljivo je da se pjevačica tijekom koncerta preodjene čak 16 puta, uz nju je 15 plesača, četiri prateća vokala te šest članova benda. Brojni su oduševljeni njezinim koncertima, a da je tražena najbolje pokazuje borba za karte koje se odmah rasprodaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 10:07