LJUBAV ILI?

Svjetski mediji raspisali su se o vezi Brada Pitta i 23 godine mlađe susjede: Izvor otkrio pravu istinu

Pittova duga lista poznatih bivših djevojaka uključuje glumice Gwyneth Paltrow, Juliette Lewis i bivšu suprugu Jennifer Aniston

Brad Pitt

 Chris Pizzello/AFP

Brad Pitt (58) i Lykke Li (35) ipak nisu novi zvjezdani par, prenosi Page Six.

“Brad ju nije vidio dvije godine, iako puno ljudi tvrdi da su u tajnoj vezi", ekskluzivno je otkrio neimenovani izvor te je dodao: “Upoznao ju je prije nekoliko godina. Nema tu ništa negativno, nego oni jednostavno ne hodaju.”

Glasine da su Pitt (58) i Li (35) romantično povezani počele su se kovitlati nakon što je popularni tračerski Instagram profil Deux Moi objavio da su zvijezde u vezi.

Deux moi je naveo da je Pitt viđen kako se druži sa švedskom pjevačicom u Mother Wolfu, novom talijanskom restoranu kuhara Evana Funkea u Hollywoodu, koji je već privukao brojne slavne osobe.

Međutim, izvor je u četvrtak ponovio kako Pitt ne planira ponovno izlaziti sa slavnom osobom.

“Ne mogu zamisliti da se Brad opet viđa s nekim super poznatim. Definitivno ga vidim kako izlazi s osobom koja nije slavna, nego vodi normalan život", otkrio je izvor.

image

Lykke Li

Lars Pehrson/Svd/AFP

Pittova duga lista poznatih bivših djevojaka uključuje glumice Gwyneth Paltrow, Juliette Lewis i bivšu suprugu Jennifer Aniston s kojom je bio u braku od 2000. do 2005. godine.

Glumac je posljednjih godina punio naslovnice zbog razvoda i bitke za skrbništvo s bivšom suprugom Angelinom Jolie.

“Gospodin i gospođa Smith”, koji su se 2019. rastali, imaju šestero djece: Maddoxa (20), Paxa (18), Zaharu (17), Shiloh (15) i 13-godišnje blizance Knoxa i Vivienne.

Izvor je nedavno potvrdio za Page Six da Pitt još uvijek uživa u samačkom životu i izlazi, ali da nije "u ozbiljnoj" vezi ni s kim, dok je Lykke ranije izlazila s glazbenikom i producentom Jeffom Bhaskerom (46). Među njegovim hitovima koji su nagrađeni Grammyjem su i "Run This Town" Jay-Z-ja, "All of the Lights" Kanyea Westa i "Uptown Funk" Marka Ronsona.

Bivši par se razišao nedugo nakon što je Li rodila njihovog šestogodišnjeg sinčića Diona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:11