SEKSI IZDANJE

Svi su se okrenuli za njom: Rita Ora se pojavila u prozirnoj haljini koja je potpuno otkrila njezine grudi

Ispod elegantne duge crne haljine britanska pjevčica nije imala grudnjak, a čipka nije pokrila baš sve

Rita Ora

 Laurent Vu/Sipa Press/Profimedia/Laurent Vu/sipa Press/profimedia

Rita Ora privukla je sve poglede kada je stigla na reviju Azzedinea Alaïa tijekom pariškog Couture Fashion Weeka u nedjelju. Slavna 32-godišnja pjevačica za tu je priliku odjenula haljinu od prozirne čipke ne prepuštajući gotovo ništa mašti.

Naime, ispod elegantne duge crne haljine Rita nije imala grudnjak, a čipka nije "strateški" pokrivala baš sve. Svoje tamne pramenove skupila je u konjski rep, odrekla se bilo kakvog nakita i pustila haljinu da govori sama za sebe dok je zračila samopouzdanjem pred kamerama.

I dan prije ova britanska glazbenica, inače rođena u Prištini,izazvala je pažnju okupljenih u žarko ružičastoj mini suknji s odgovarajućim topom i kravatom. Pjevačica je bila u svom elementu dok je izvodila hitove publici koja se okupila u glavnom gradu kako bi slavila LGBT+ zajednicu.

image

Rita Ora

Laurent Vu/Sipa Press/Profimedia/Laurent Vu/sipa Press/profimedia

Rita, koja je udana za novozelandskog redatelja Taika Waititija, nije mogla sakriti osmijeh s lica dok je zabavljala publiku. Inače, u svojoj novoj pjesmi, Rita pjeva o tome da se "nikada nije osjećala življom" kada ju je njezin suprug redatelj Taika Waititi "prvi put vidio golu". To je, inače, treći singl s njena nadolazećeg albuma "You and I".

"Pjesma ‘Don‘t Think Twice‘ govori o tome da ne razmišljate dvaput. Živi se samo jednom, stoga je važno iskoristiti trenutak, a ne biti sputan mislima o tome što bi se moglo ili ne bi moglo dogoditi", kazala je Ora. Rita je nedavno izjavila i da album odražava koliko je odrasla u proteklih nekoliko godina.

image

Rita Ora

Laurent Vu/Sipa Press/Profimedia/Laurent Vu/sipa Press/profimedia

"Tijekom proteklih nekoliko godina samo sam odrastala. Moj život je evoluirao. Počela sam pisati dnevnik i ti su se dnevnici pretvorili u pjesme. Moraš biti iskren. To je čarolija. Uranjanje u pisanje pjesama s ovim albumom otvorilo mi je oči", napisala je u kolumni Bizarre za The Sun. "You and I" Ritin je prvi album u sklopu njezinog novog partnerstva s BMG-om, koje joj daje prava na svu njezinu glazbu, a izlazi 14. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:52