VJERNA MAJCI

Svi su čekali slavnu glumicu, ali kad se pojavila njezina kći, ostali su zaprepašteni: ‘Kakva elegancija...‘

Kidman ima i dvoje djece iz braka s Tomom Cruiseom ali s njima nije pretjerano bliska jer su odlučile prakticirati scijentologiju

Sunday Rose i Nicole Kidman

 Jack Tribeca/bestimage/profimedia

Kći Nicole Kidman, 16-godišnja Sunday Rose, rijetko se pojavljuje u javnosti, no sa svojom je slavnom majkom došetala na događaj "Her Time" tvrtke za satove Omega, održan ove nedjelje u Parizu. Njih dvije su zajedno prošetale crvenim tepihom uoči zabave, i pozirao fotografima u jednostavnim, ali elegantnim modnim kombinacijama.

image

Sunday Rose i Nicole Kidman

Jack Tribeca/bestimage/profimedia

Povodom ovog izlaska, glumica je uparila bijeli skraćeni top kratkih rukava s odgovarajućom suknjom, a svoju je prepoznatljivu plavu kosu nosila razdjeljenu po sredini, prenosi Page Six.

S druge strane, Sunday Rose je kombinirala sivi prsluk i pripijene hlače.

image

Sunday Rose

Jack Tribeca/bestimage/profimedia/Jack Tribeca/bestimage/profimedia

Inače, Kidman Sunday i kćer Faith Margaret (13) ima sa svojim suprugom, 56-godišnjim country pjevačem Keithom Urbanom. Oskarovka je i majka kćeri Isabelle (31) i sina Connora (29) koje dijeli s bivšim suprugom Tomom Cruiseom (62). Doduše, s njima nije pretjerano bliska jer su Bella i Connor odlučili krenuti očevim stopama te prakticirati scijentologiju, što ih je istovremeno udaljilo od majke.

image

Sunday Rose i Nicole Kidman

Jack Tribeca/bestimage/profimedia

Što se tiče Nicole i Keitha, vjenčali su se lipnju 2006. na romantičnoj ceremoniji u rodnoj Australiji, no stvari su se poremetile kada je već u listopadu iste godine Keith završio na odvikavanju. Kako izvor tvrdi, njihov je brak "prošao kroz sve i svašta zbog njegove ovisnosti", koju nije skrivao od javnosti. Naime, svi su znali da se borio s ovisnošću o drogama i alkoholu. Čak nekoliko puta je odlazio na odvikavanje, a zadnji put se prijavio u Betty Ford Center za odvikavanje u listopadu 2006., samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja s Kidman.

image

Nicole Kidman

Jack Tribeca/bestimage/profimedia
image

Nicole Kidman

Jack Tribeca/bestimage/profimedia

Čak je i priznao da bi "razumio da ga je Nicole odlučila ostaviti nakon odlaska na odvikavanje 2006." jer je brak tek bio u početku. Naprotiv, smatra sebe "blagoslovljenim" što je supruga tada intervenirala. Također, na njezinu se intervenciju osvrnuo i kada je gostovao kod Oprah Winfrey, priznavši slavnoj voditeljici da je "skrenuo i da mu je potrebna pomoć i novi smjer u životu".

Kidman je rekla za Vanity Fair 2007., tik nakon opisanog razdoblja, da su bili u "vrlo lošoj situaciji", no da su se uspjeli izvući.

Usprkos svim poteškoćama, uspjeli su održati svoj brak stabilnim, a Nicole ne skriva koliko joj je značila suprugova ljubav i podrška u nekim teškim trenucima.

- Imam najnevjerojatnijeg partnera. Uvijek ću to reći za njega. Ja sam jedna od sretnica koja je imala predivnog oca, imam predivnog supruga i sretna sam što to mogu reći, što mogu govoriti o divnim muškarcima koji su utjecali na mene - istaknula je jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 01:54