ODRASLA JE U LJEPOTICU

Svi je se sjećaju kao slatke, male djevojčice, a evo kako Eminemova kći danas izgleda

 Twitter

Eminemova Hailie, koje se svi sjećaju kao male, slatke djevojčice, sada ima 20 godina. Otkako se rodila, Hailie je bila Eminemova inspiracija za brojne njegove pjesme. Dok su njezini roditelji prolazili kroz razne probleme u svojoj vezi, ona je postala prava ljepotica. Tijekom školovanja je bila odlična učenica, te su njezin trud i rad svi hvalili. Danas studira psihologiju i zahvalna je roditeljima na svemu što su joj priuštili.

- Uvijek su mi govorili da budem onakva kakva jesam i podržavali me u svemu - rekla je jednom prilikom.

Eminem je Hailie dobio 1995. godine s Kim Mathers.

Odnos Eminema i Kim bio je poprilično turbulentan. Naime, vjenčali su se 1999., četiri godine nakon što im se rodila kćer. Rastali su se 2001. godine, no za pet godina opet su uplovili u bračnu luku. Kćer su odlučili zajedno odgajati. Ipak, njihov drugi pokušaj nije uspio pa su se opet rastali nakon nekoliko mjeseci.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Twitter

Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 01:06