USPONI I PADOVI

Šuška se o burnoj vezi slavnog glazbenika i glumice, prijatelji tvrde: ‘Pomirili su se, ponovno su zajedno‘

Posljednji put je ovaj skroman par viđen zajedno u veljači tijekom putovanja u Puerto Vallartu u Meksiku

Chris Martin i Dakota Johnson

 Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dakota Johnson i Chris Martin potajno su prekinuli svoju vezu, ali su se u međuvremenu pomirili i sada su ponovno zajedno, tvrde oni bliski poznatom paru.

Naime, ova 34-godišnja glumica i 47-godišnji frontmen Coldplayja skrivali su poteškoće u svojoj vezi, ali sada su se vratili na pravi put, kažu izvori za časopis People.

image

Chris Martin i Dakota Johnson

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Prema Daily Mailu i spomenutom izvoru, "imali su uspona i padova, ali sada su se definitivno vratili u igru", ljubavno, ali i sa svojim karijerama. Dakoti je nedavno krenulo prikazivanje HBO serije "Am I OK?", a na Tribeca Film Festivalu u ponedjeljak premijerno je prikazan njen najnoviji igrani film "Daddio".

S druge strane, Chris je trenutačno pri kraju svoje turneje "Music of the Spheres" s Coldplayom, koja je započela u ožujku 2022. godine,

Posljednji put je ovaj skroman par viđen zajedno u veljači tijekom putovanja u Puerto Vallartu u Meksiku. Tjednima kasnije objavljeno je da su se ‘‘zaručili‘‘ još u ožujku. Tada je rečeno da je pjevač Coldplaya zaprosio glumicu već ranije i da ima "blagoslov" svoje bivše supruge Gwyneth Paltrow (51) i njihove djece, kćeri Apple (19) i sina Mosesa (17).

Par je svoju romansu držao u tajnosti otkako su započeli vezu prije šest godina.

- Bili su oduševljeni jedno drugim od prvog dana, pa je poduzimanje sljedećeg koraka bilo neizbježno. Njima se ne žuri s planiranjem vjenčanja, već samo uživaju u vremenu provedenom zajedno - tvrdi izvor.

image

Chris Martin i Dakota Johnson, 2023.

Lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, Dakota je viđena kako nosi smaragdno zeleni prsten, za koji se pretpostavlja da je vjenčani prsten, na svom 34. rođendanu u Los Angelesu prošlog listopada. Inače, par se upoznao preko zajedničkih prijatelja i od tada su nerazdvojni, rekla je glumica za Vanity Fair u lipnju 2022. godine. Prvi put su zajedno viđeni 2017., godinu nakon glazbenikovog razvoda od spomenute oskarovke Gwyneth.

Međutim, u početku nije bilo jasno je li par hodao ili je samo blizak. U lipnju 2019. par je imao međusobnih poteškoća, a tada se pričalo da je frontmen Coldplaya forsirao glumicu da imaju djecu. Bila je to odluka koju Dakota, u svom profesionalnom vrhuncu, navodno nije bila voljna prihvatiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 22:58