KONAČNI KRAJ

Supruga pjevača koji uskoro dolazi u Hrvatsku podnijela papire za razvod: On je već mjesecima u vezi s drugom

Bivši supružnici koji dijele četvero djece već su se planirali razvesti 2018., ali su se pomirili godinu dana kasnije

Minka Kelly i Dan Reynolds

 Cpr/d.sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cpr/d.sanchez/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Otuđena supruga Dana Reynoldsa, pjevača benda Imagine Dragons konačno je podnijela zahtjev za razvod nakon deset godina braka dok se njegova romansa s Minkom Kelly zahuktava. Kako donosi TMZ, glazbenikova supruga Aja Volkman, papire za razvod predala je sudu u Los Angelesu u utorak, gotovo godinu dana nakon što su objavili da se rastaju.

"Žalostan sam što moram reći da smo se nakon mnogo lijepih zajedničkih godina Aja i ja razdvojili. Biti odlični roditelji našoj djeci nam je broj jedan prioritet. Hvala što ste nas uvijek podržavali s ljubavlju i brigom svih ovih godina", napisao je u to vrijeme frontmen Imagine Dragonsa.

Bivši supružnici koji dijele četvero djece već su se planirali razvesti 2018., ali su se pomirili godinu dana kasnije. Međutim, čini se kako je ovo konačni prekid obzirom na Reynoldsovu novu vezu s Kelly.

Prva nagađanja o njihovoj romansi pojavila su se u studenom prošle godine, samo par mjeseci nakon što se pjevač razišao s Volkman. Od tada su viđeni u više intimnih izlazaka. U prosincu su snimljeni kako se ljube dok čekaju stol ispred restorana u Los Angelesu. U jednom trenutku, zvijezda serije "Friday Night Lights" čak je viđena kako miluje stražnjicu svog dečka dok se naginjala po poljubac.

Reynolds je prva osoba s kojom je Kelly izlazila otkako je njezina skoro dvogodišnja veza s Trevorom Noahom okončana u svibnju 2022. Premda glumica u svojim nedavno objavljenim memoarima "Tell Me Everything" ne otkriva detalje o svojoj posljednjoj romansi, s javnošću dijeli anegdote o svom "kaotičnom" i "nestabilnom" djetinjstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:02