PALJBA U KOMENTARIMA

Suprug Blanke Vlašić prvi put se javno oglasio nakon ‘afere ženske noge‘, objavio bizaran post: ‘Večer za uokviriti...‘

Dan nakon ‘afere ženske noge‘ oglasio se suprug Blanke Vlašić, Ruben Van Gucht...

Ruben Van Gucht u središtu pozornosti zbog afere ženske noge

 Screenshot X/

Ruben Van Gucht, suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić, oglasio se po prvi put nakon incidenta koji se proširio domaćim medijima.

37-godišnji sportski novinar izazvao je pažnju javnosti kada se javio putem video poziva u emisiju ‘Radio 2 Weekwatchers‘ iz svoje hotelske sobe, a gledatelji su tada primijetili ženske noge na krevetu iza njega.

image

Ruben Van Gucht i afera ‘ženske noge‘

Screenshot X/

Van Gucht je u jednom trenutku shvatio što se vidi u kadru iza njega pa je sve pokušao prekriti šalicom kave, no već je bilo kasno.

image

Ženske noge na krevetu

Screenshot X/

Društvene mreže su eksplodirale, a Ruben ništa nije htio komentirati. Nakon toga je objavio story jednog kulturnog centra u kojem se gledao intervju, a noge je prekrio emojijem srca.

Nakon incidenta se prvi put oglasio i na svom Instagram profilu.

"Pojačanje snage koje je bilo potrebno, odgovor na upitnike, uskličnik iza ambicija. Večer za uokviriti", napisao je uz fotografiju s terena.

"Najljepšim licem koje su Đavoli mogli nacrtati: jedno s tragovima grinte, nacrtano predajom i obojeno duboko crveno krvlju, znojem i nagovještajem suza. S ljubavlju jedni za druge, za dres i za navijače. Plamen sata je opet postao vatra. Jedna koja gori barem do srijede. I nadam se mnogo duže", dodao je još, ne napisavši ni slova o ‘aferi ženske noge‘. Ali fanovi ga nisu htjeli pustiti da se izvuče tako lako...

"Dobro da su te noge sad ostale doma", glasio je jedan od komentara pratitelja.

"Mora da je stvar u nogama Gerta Verheyena", našalio se drugi.

"Rubene, jesi ti to i na ženskom nogometu?", dodao je treći.

Podsjetimo, Van Gucht i Blanka Vlašić svoju su vezu skrivali sve do njihova vjenčanja, koje se održalo u Splitu. Na svoj 39. rođendan, 8. studenog 2022., proslavljena sportašica rodila je njihova sina Monda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 12:57