PRIVUKLA SVE POGLEDE

Sunce, more, najmanji bikini ikad... Jedna od najljepših žena na svijetu otvorila sezonu kupanja na Mediteranu!

Bella se pridružila mnoštvu zvijezda koje su ovog tjedna došle na jug Francuske zbog prestižnog filmskog festivala

Bella Hadid

 Profimedia/

Jedna od najpoznatijih američkih manekenki Bella Hadid (27) pokazala je senzacionalnu figuru u ružičastom bikiniju dok je upijala zrake sunca tijekom boravka u poznatom hotelu du Cap-Eden-Roc za vrijeme trajanja filmskog festivala u Cannesu.

Slavna manekenka izgledala je nevjerojatno u dvodijelnom kupaćem kostimu koji se sastojao od gornjeg dijela na trokutiće i gaćica na vezanje, a u prvom su planu bili njezin utegnuti trbuh i duge, vitke noge.

image

Bella Hadid

Abaca/abaca Press/profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia
image

Bella Hadid

Abaca/abaca Press/profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia

U nedjelju je još jednom pokazala zašto je među najboljima u svome poslu kada je snimljena kako izlazi iz svog hotela u smeđoj, pripijenoj mini haljini bez grudnjaka. U njoj je zavodljivo pozira pred fotoobjektivom fotografa.

image

Bella Hadid

Abaca/abaca Press/profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia

Bella se pridružila mnoštvu zvijezda koje su ovog tjedna došle na jug Francuske zbog prestižnog filmskog događanja, a iako još nije prisustvovala nijednoj premijeri, nastavila je privlačiti poglede u luksuznom hotelu.

Podsjetimo, manekenka je prošlog tjedna gostovala u ‘The Drew Barrymore Showu‘, gdje je progovorila i o svojoj sestri Gigi Hadid, kao i o pop zvijezdi Taylor Swift.

Slavna ljepotica, koja je nedavno podijelila fotografiju sa svojim dečkom Adanom Banuelosom, gostovala je u talk showu poznate glumice kako bi promovirala svoj novi miris Orebella, a nedavno je donijela i odluku da se povuče iz svijeta manekenstva.

image

Bella Hadid

Abaca/abaca Press/profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia

Također se dotaknula i svog odnosa sa starijom sestrom, Gigi Hadid (29).

"pa, neizbježno je da se svađamo, zar ne? Ali važno je uvijek znati da ćemo se na kraju pomiriti", ovim je riječima manekenka opisala sestrinjski odnos te otkrila da su se, kad su bile mlađe, često svađale oko toga koju će glazbu slušati.

Bella je otkrila da je odrastala sa starijim bratom i sestrom, a tijekom odrastanja smetalo joj je što njezina sestra stalno sluša Taylor Swift.

"Bila je ‘Swifty‘. Ja pak volim Lil Waynea i onda je bilo teško dogovoriti se što ćemo slušati u autu na putu do škole. Znate kako to već ide. Ali sada mogu reći da sam i ja teški ‘Swifty‘", otkrila je manekenka i dodala da su ona i sestra najbolje prijateljice te rade tipične stvari kao i svi ostali - kradu jedna drugoj odjeću, svađaju se oko toga koja će sjediti na prednjem sjedalu automobila i koju će glazbu slušati.

Iako su se nekad oko nje prepirale, Bella danas ima samo riječi hvale za Taylor.

"Ona je nevjerojatna, jednostavno je najskromnije, najslađe, ma preslatko ljudsko biće. I onda je odjednom postala superzvijezda", rekla je Bella o Swift.

Nedavno je i svojoj starijoj sestri javno čestitala rođendan, a svojom je čestitkom dirnula mnoge.

"Sretan rođendan, princezo od Genovije, volim te puno! Život bez tebe bio bi ništa, ja bih bila ništa! Inspiriraš me i činiš snažnijom. Gledati kako rađaš i potom odgajaš najsavršenijeg anđela najčarobniji je dar koji bi sestra mogla dobiti. Osjećam se tako sretnom. Ti si najbolja i najcool mama, najbolja sestra, najbolja kći i najbolja prijateljica. Svatko tko ima privilegiju biti u tvojoj blizini doista je pravi sretnik! Volim te, sekice, ponosna sam što sam tvoja sestra. Opsjednuta sam tobom u svakom pogledu", napisala je tada Bella Hadid.

Manekenka je nedavno otkrila da se odlučila povući iz svijeta modelinga kako bi se usredotočila na poduzetništvo. Ona je, naime, suosnivačica linije pića Kin Euphorics.

"Nakon 10 godina u manekenstvu, shvatila sam da ulažem toliko energije, ljubavi i truda u nešto što mi se, dugoročno gledano, nije nužno vratilo nazad", izjavila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 14:47