NOVI DOKAZI

Sud objavio Deppove poruke prijatelju: ‘Udavimo je i spalimo. Je*at ću njezino spaljeno tijelo da se uvjerim da je mrtva‘

Na sudu je predstavljen niz poruka koje je Depp razmijenio s glumcem Paulom Bettanyjem

Amber Heard i Johhny Depp na suđenju

 Jim Lo Scalzo/Afp/Profimedia

Na suđenju za klevetu protiv Amber Heard, bivše supruge Johnnyja Deppa, prikazana je snimka na kojoj se zvijezdu 'Pirata s Kariba' vidi kako pijan bijesno razbija kuhinjske elemente.

Heard na snimci izgleda kao da je na rubu suza dok joj se brada trese, a Depp bijesno viče i udara u zid.

image

Johnny Depp razbija kuhinjske elemente na objavljenoj snimci koja je prikazana na sudu

Fairfax County/mega/The Mega Agency/Profimedia

Tijekom unakrsnog ispitivanja, na sudu je predstavljen niz poruka koje je Depp razmijenio s glumcem Paulom Bettanyjem. Njih su dvojica zajedno glumili u znanstveno-fantastičnom filmu 'Transcendence' iz 2014. te akcijskoj komediji 'Mortdecai' iz 2015. godine.

U jednoj od Deppovih poruka iz 2013. godine piše: 'Spalimo Amber! Udavimo je prije nego što je spalimo. Je*at ću njezino spaljeno tijelo poslije samo da se uvjerim da je mrtva.'

image

Johnny Depp

Jim Lo Scalzo/POOL/AFP
image

Amber Heard

Jim Lo Scalzo/POOL/AFP

Izvor blizak glumcu tvrdi da je zapravo parafrazirao frazu iz Monty Pythona. U porukama piše i da je psihički loše te da pije alkohol i uzima tablete. Tijekom suđenja ostao je pribran i smiren te je potvrđivao da je napisao pročitane poruke. Pravni tim Amber Heard trudio se prikazati ga kao osobu koja nije mirna i pribrana.

image

Amber Heard i njezin odvjetnički tim

Jim Lo Scalzo/POOL/AFP

Depp je također priznao da ga je otac, suprotno njegovom svjedočenju, jednom udario šakom. "Zidovi nisu bili jedino što je vaš otac udario. Jednom vas je udario šakom u lice i oborio na pod?" - glasilo je pitanje Amberina odvjetnika Benjamina Rottenborna, na koje je Depp odgovorio sljedeće: "Da, kad sam imao 15 godina, prije nego što sam napustio srednju školu. U mislima sam završio sa školom. Zamolio me da odvedem psa u šetnju ili tako nešto, da iznesem smeće. Samo sam odgovorio 'ne', a on me brzo udario, poprilično jako."

Heardin odvjetnik pitao ga je pokušava li se 'ponašati kao džentlmen', na što je Depp odgovorio potvrdno. Heardin tim pokušao ga je isprovocirati, no slavni glumac ostao je pribran do kraja suđenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 17:19