SUDSKA PRESUDA

Studenticu koja je silovala frajera sud proglasio nevinom: ‘Prelijena sam za to, ne mogu raditi više stvari odjednom‘

Imogen Brooke (30) oslobođena je optužbi, a tvrdila je da je on samo zaspao na kauču dok je ona pekla kolutiće luka

Imogen Brooke silovala muškarca

 Facebook/Imogen Brooke

Studentica (30) koja je bila optužena da je prisilila muškarca na seks oslobođena je optužbi, nakon što je izjavila da je bila "previše lijena" da bi počinila navodni prekršaj, prenosi Mirror.

Imogen Brooke briznula je u plač na optuženičkoj klupi i zahvalila porotnicima nakon što im je trebalo samo sat vremena da je proglase nevinom, i to baš na njezin 31. rođendan.

Odbacila je optužbe za navođenje osobe suprotnog spola na seksualnu aktivnost bez pristanka, a taj se čin odvijao u njezinu stanu u southamptonu. Također je odbacila tvrdnju da je svojoj navodnoj žrtvi nanijela ljubavni ugriz bez pristanka uz objašnjenje da ‘ne može obavljati više zadataka istovremeno‘.

Sud je čuo i da je bila ‘jako pijana‘ te da se zbog toga osjećala ‘napaljenom‘, pa iz tog razloga nije prihvaćala njegovo ‘ne‘ kao odgovor. Žrtva je tvrdila da je počinila seksualni prekršaj nad njom te da su njegovi protesti njoj na ‘jedno uho ulazili, a na drugo izlazili van‘.

"Možda ti govoriš ne, ali tvoj ku*** govori da", navodno mu je rekla optužena Brooke, a muškarac je također izjavio i da je nije mogao maknuti sa sebe jer je puno ‘jača i veća od njega‘.

A upravo se na svoju težinu ‘izvukla‘ i sama optužena. Ona je izjavila da je upravo njezina težina bila faktor koji je doprinio tome zašto nije mogla počiniti navedeni zločin.

"Ne, nisam zadovoljna svojim tijelom jer sam veća od većine ljudi. Ja sam punija djevojka i nesigurna sam oko svoje težine ili bilo kojeg dijela svoga tijela. Sada imam 139 kilograma, a tada sam imala 150", rekla je na sudu.

Brooke je također ispričala sudu da su se te noći njih dvoje upoznali putem interneta te da su otišli u nejzin stan.

"Pustila sam svog psa Lexija van, servirala nam kolutiće od luka i upalila TV jer to inače radim - i jer volim hranu, pogotovo kad sam pijana. Sjedili smo na krevetu i ljubili se i tada se dogodio ljubavni ugriz", rekla je Brooke i dodala da je nakon ljubljenja otišla provjeriti je li hrana gotova, a u tom je razdoblju njezina navodna žrtva zaspala.

"Nakon ljubljenja, otišla sam razvrstati kolutiće luka. Provjeravala sam jesu li pečeni ili im treba još malo i stavila sam majonezu na tanjur. Na kraju sam ih sve ja pojela jer je on spavao", dodala je.

Sljedećeg dana poslala mu je poruku u kojoj mu je objasnila da je on čvrsto spavao kad se vratila iz kuhinje pa je morala sama sve pojesti.

Kada ju je njezina braniteljica Audrey Archer pitala je li prisilila muškarca na seks s njom, odgovorila je: ‘Nisam.‘ Sudu je objasnila da nije ‘superžena‘ koja može raditi više stvari odjednom te da je zapravo ‘jako lijena‘ i da zato nije mogla to počiniti.

Kad se slučaj približio kraju, sudac Brian Forster rekao je poroti: "Obećao sam vam zanimljivo suđenje - nadam se da vam je takvo i bilo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:29