HOLIVUDSKI NEŽENJA

Stručnjakinja za upoznavanje parova ima plan za DiCaprija: ‘Želim da se skrasi, a znam i s kim bi se mogao‘

Leonardo DiCaprio, koji je tijekom svoje karijere izlazio s 20-ak manekenki, zadnje je bio povezivan s Vittorijom Ceretti

Leonardo DiCaprio

 Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia/Patricia De Melo Moreira/afp/profimedia

Patti Stanger, poznata izvršna direktorica usluge za pronalaženje partnera, "Millionaire‘s Club International", ima velike planove za najpoznatijeg holivudskog neženju, glumca Leonarda DiCaprija.

U ekskluzivnom intervjuu za Page Six na dodjeli Critics‘ Choice Real TV Awards 2024. u subotu, rekla je da bi "voljela vidjeti" tog slavnog dobitnika Oscara "da se skrasi".

- Voljela bih vidjeti da Leo ima dijete - dodala je i istaknula da je divan te ujedno i njen najdraži glumac.

image

Leonardo DiCaprio

Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/getty Images/profimedia

63-godišnja Stanger odmah je naglasila da "generalno nije ljubiteljica" velikih razlika u godinama među parovima, posebice onih između kojih je po 10 (ili više) godina razlike, no s obzirom na to da DiCaprio njegovu reputaciju da ostavlja svoje mlade djevojke kad one napune 25 godina, Stanger je istaknula da bi bila spremna prekršiti svoja pravila zbog njega.

- Htjela bih mu neku u tridesetima - rekla je Stanger o svom idealnom partneru za zvijezdu “Titanica”.

- Idemo u rane tridesete. Netko tko poznaje samu sebe. Ja sam astrolog, pa bi netko tko je prošao kroz svoj Saturnov povratak bio pravi izbor za njega. Možda riba ili rak, a čak i blizanac jer je DiCaprio u horoskopu škorpion - objasnila je.

image

Patti Stanger

Lisa Oconnor/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Lisa Oconnor/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Kako to objašnjava The Cut, Saturn slovi za planet odgovornosti, vremena i mudrosti, stoga je Saturnov povratak nečije astrološko odrastanje.

Stanger, koja je nedavno udružila snage s Nickom Viallom iz reality showa "Bachelor Nation" u CW-ovoj emisiji “Patti Stanger: The Matchmaker”, zamišlja DiCaprija sa ženom koja potječe “izvan Hollywooda”.

- Možda stilistica ili odvjetnica u području scene i zabave, ili čak agentica - objasnila je dok je hodala crvenim tepihom u hotelu Fairmont Century Plaza u Los Angelesu.

- Ni glumica, ni pjevačica, ni plesačica. Netko tko ga može podržati - objasnila je.

DiCaprio, koji je tijekom svoje karijere izlazio s 20-ak manekenki, zadnje je bio povezivan s Vittorijom Ceretti, koja je početkom ovog mjeseca napunila 26 godina. Zvijezda "Vuka s ​​Wall Streeta" viđena je kako se ljubi s Ceretti u noćnom klubu na Ibizi u kolovozu 2023. godine.

image

Leonardo Dicaprio i Vittoria Ceretti

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Proveli su dosta vremena zajedno tijekom proteklih nekoliko mjeseci i uživaju u upoznavanju jedno drugog na dubljoj razini - rekao je insajder za Page Six u rujnu 2023. Dvojac je zatim viđen na glumčevom 49. rođendanu na Beverly Hillsu u studenom 2023., gdje ih je očevidac vidio kako su "nježni i prisni cijelu noć".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 16:13