JEL‘TO STVARNO ONA?

Stranci iznajmili stan u Puli, kad je pao mrak ostali su u šoku: ‘Nećete vjerovati, sjedim na wc-u i gledam...‘

Gosti koji su iznajmili apartman u središtu Pule nisu bili svjesni što se događa te nedjelje u gradu. Video je postao viralan na Tik Toku
 Tom Dubravec/Cropix

Dua Lipa nedavno je zapalila publiku svojim nastupom u sklopu turneje “Radical Optimism” u pulskoj Areni, a društvene mreže je zapalio najljepši pogled na koncert, onaj s WC-a u Hrvatskoj.

Barbara Garcia na svom je TikTok profilu (@brbaragarcia43) podijelila vlog jednog dana kojeg je provela u Puli, ali pratiteljima je za oko zapeo jedan zanimljiv detalj. Svi su pitali za preporuku apartmana nakon što su vidjeli kakav pogled ima iz kupaonice.

Barbara je zatim snimila drugi video i svima pokazala čemu su se to drugi divili. Naime iz njezinog se WC-a može vidjeti gotovo cijela pulska Arena. U videu je prikazala kako pogled izgleda po danu, a posebno je iznenađenje ustupilo kada je pala noć i počeo koncert Dua Lipe kojeg je, cijelog, mogla gledati kroz prozor.

Pratitelji su ju upitali o kojim je to apartmanima riječ, a podijelila je kako je spavala u Sobama Aida koje se nalaze upravo u središtu Pule. Svega su pet minuta udaljene od mora, 100 metara od Arene i 200 metara od Muzeja suvremene umjetnosti Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 15:27