STIŽE PRINOVA?

Srpski mediji tvrde: Nikola Jokić dobit će drugo dijete, njegova Natalija viđena s trudničkim trbuščićem!

Nikola Jokić i njegova supruga Natalija su trenutačno u Somboru, gdje su stigli nakon završetka NBA sezone

Nikola Jokić

 Matthew Stockman/Getty Images Via Afp

Nakon kćerkice Ognjene, koja je rođena 2021. godine, NBA zvijezda Nikola Jokić i njegova supruga Natalija čekaju i drugo dijete, prenosi "Sportal". Ona i suprug su u Somboru, gdje su stigli nakon završetka NBA sezone, a Nikola je već stigao oduševiti mještane i igrati košarku u susjedstvu s prijateljima.

Kako piše srpski Mondo, Natalija Jokić je viđena s trudničkim trbuščićem, a kako trostruki MVP NBA lige uglavnom krije detalje iz svog privatnog života od javnosti, za sada su vijesti o trudnoj Nataliji samo nagađanja. Ognjena Jokić često posjećuje očeve utakmice u NBA ligi, a Nikola ju je sa sobom vodio i na neke hokejaške utakmice, kao i na proslavu prvenstva Denver Nuggetsa povodom prošlogodišnjeg osvajanja naslova.

Što se tiče Nikoline supruge, Natalija je njegova "stara ljubav". Vjenčali su se 2020., ali su zajedno od tinejdžerskih dana, a neke prve ponude velikih klubova centarfor je odbio kako bi ostao s njom. Za sada su u skladnom braku i imaju jedno dijete, a Ognjena bi prema svim vijestima i nagađanjima uskoro mogla dobiti brata ili sestru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 14:48