TEŽAK POSAO

Srpski glumac suprotstavio se Vučiću, pa dobio otkaz i napustio Srbiju. Sada je otkrio gdje je i čime se bavi

Glumac je poučio, iako se trenutno ne bavi glumom, da je gluma njegov život i da se time želi baviti ubuduće

Ammar Mešić

 X/Ammar Mešić/

Srpski glumac Ammar Mešić, poznat po ulozi u seriji "Igra sudbine", nakon što je dobio otkaz preselio se u Beč, gdje sada radi u građevini. Mešić je otkaz dobio zato što je kritizirao Aleksandra Vučića te podržao prosvjed ‘Srbija protiv nasilja‘.

"Znaju svi situaciju da sam bio glasan i iskazao svoje mišljenje vezano za tragediju koja se dogodila u svibnju, nakon čega je uslijedio moj otkaz u seriji. Većina nas, koji se bave medijima, zna koliko je teško naći posao i ući u neke projekte...", kazao je glumac za N1 Srbije.

Glumac je poručio, iako se trenutno ne bavi glumom, da je gluma njegov život i da se time želi baviti. U Beč se preselio kako bi zaradio dovoljno novca da renovira kuću u kojoj žive njegovi roditelji. "Želim raditi, želim zarađivati, da od tog posla živim časno i da dišem čisti zrak, da budem slobodan i da uvijek kada legnem umoran, legnem sretan", rekao je Mešić.

Glumac je također na društvenim mrežama podijelio fotografiju s novog radnom mjesta pa napisao: "Težak je ovaj život, al‘ da se živi mora. Bože, koliko sam ja zapravo sretan čovjek."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:32