PALA PA IZDOMINIRALA

Srpska pjevačica pala na pozornici, a reakcija koja je uslijedila oduševila je njezine fanove

‘Nadam se da se nisi povrijedila, iako bi ti nastavila i da jesi‘, napisala joj je Jelena Karleuša

Sara Jo

 Instagram/ Sara Jo

"Ne znam za vas, ali ja sam već zaronila u 2024.", napisala je srpska pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, na svom Instagram uz video na kojem se vidi kako pada na pozornici. Iako se pjevačica našalila na svoj račun, brojni su je pohvalili zbog njezine reakcije i samoga nastupa.

Naime, pjevačica je nastupala pred tisućama obožavatelja na dočeku Nove godine u Beogradu kada je pala na pozornici. Pad je izgledao bolno, no Sara se brzo ustala i nastavila s izvođenjem svoje pjesme "Sandra Meljničenko" kao da se ništa nije dogodilo.

"Bravo za reakciju i profesionalizam! Nadam se da se nisi povrijedila, iako bi ti nastavila i da jesi! Sretna Nova i samo gazi", pohvalila ju je Jelena Karleuša. "Da bar ja ovako seksi padnem", poručila je Nika Turković. Pjevačicu su podržale i druge zvijezde kao što su Lana Jurčević, Tea Tairović, Zorja, Marko Bošnjak, Lana Klingor, Sanja Vučić, Andrija Milošević i drugi.

"Ljudi nisu stigli shvatiti da sam pala. Stvarno se sve treslo, treslo", napisala je još Sara, a jedan ronilački klub odlučio se našaliti s njom i pokloniti tečaj ronjenja.

image

Sara Jo

Instagram/Sara Jo

"Naš klub ti poklanja tečaj ronjenja za tebe i još jednu osobu da te prati u novim avanturama", komentar je koji je oduševio Saru kao i razni videi i ilustracije na ovu temu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:57