ŽUSTRA RASPRAVA

Srpska pjevačica: ‘Arsen Dedić nije pjesnik kao Balašević‘; Dimitrov se pobunio: ‘Što pričaš ti o legendi Jugoslavije?‘

Prepirka Nataše Bekvalac i Darka Dimitrova razljutila je Relju Popovića koji je svoj stav pokazao tako što je napustio studio

Arsen Dedić

 Ante Baranić

Makedonski tekstopisac i producent Darko Dimitrov i srpska pjevačica Nataša Bekvalac raspravljali su za vrijeme snimanja regionalnog glazbenog showa "IDJ Show" tko je bolji pjesnik - Arsen Dedić ili Đorđe Balešević. Dok je Dimitrov govorio da je Dedić, Bekvalac je tvrdila da je Balašević, a snimka žustre prepirke sada je završila na društvenim mrežama.

"Pa da, ali nije pjesnik kao Balašević", govori pjevačica Dimitrovu koji ostaje šokiran njezinom izjavom. "Kako? Što? Arsen Dedić, to ti je legenda Jugoslavije", pokušava objasniti producent.

"Znam vrlo dobro tko je Arsen Dedić, ali nije pjesnik kao Balašević", nastavila je Bekvalac. "Pa kod njega su se svi učili. On je bio pjesnik pjevač, to ti objašnjavam", kaže Dimitrov.

Prepirka dva člana žirija razljutila je i trećeg člana, srpskog pjevača Relju Popovića koji je svoj stav pokazao tako što je napustio studio. Za njim se odmah ustao Dimitrov, a Bekvalac je ostala sjediti. "Pokajala sam se uopće što se družim s vama", rekla je kroz smijeh pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 13:16