MAJKA DVOJE DJECE

Srpska influencerica se skinula u kupaći i objavila fotke, nastao potpuni kaos: ‘Što je ovo? On joj nije prijatelj...‘

Dok su joj neki na društvenim mrežama pisali ‘obožavam‘, ‘jesi li stvarna‘ i ‘kidalica‘, bilo je i onih koji su je oštro kritizirali

Ena Luna

 INSTAGRAM

Novosađanka Ena Čubrilo (33), blogerica i influencerica poznatija kao Ena Luna, na Instagramu se pohvalila najnovijim fotografijama u kupaćem kostimu, no sudeći po komentarima na društvenim mrežama, pratitelji nisu bili baš blagi prema ovoj majci dvoje djece.

Dok su joj neki pisali "obožavam", "jesi li stvarna" i "kidalica", bilo je i onih koji su je oštro kritizirali. Em im smeta ugao iz kojeg je fotografija nastala, em zaključuju da Ena zapravo izgleda "dosta krupno" i da joj "kroj kostima nimalo ne laska jer je širi"...

- Ena, Batajić ti nije prijatelj - objavio je jedan korisnik, aludirajući na njezinog osobnog asistenta Aleksandra Batajića, koji je očito i snimio "sporne" fotografije.

- Što je ovo?! Ona je blagi užas, baš mi je drago što je ovako debela i zlobna.

- Realno, građena je kao bojler, a ponašanje joj je kao da je Naomi C. Precijenila se mačkica, zato i ispada smiješna.

- Užas, i ona, i kostim.

- Ovaj kupaći nikome ne laska, još su neki od zlobnih komentara na mrežama.

Inače, lijepa Ena zapravo je diplomirana ekonomistica i majka dvije kćeri, Nastje i Daše, a stalan posao napustila je kako bi se posvetila omiljenom hobiju - blogu. Od njega je u međuvremenu napravila unosan biznis.

Na Instagramu je prati nešto manje od 200.000 ljudi, a nedavno je lansirala i vlastiti brend sunčanih naočala pod imenom "Luene".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 08:57