TELEVISA PRESENTA

‘Španjolska Kim Kardashian‘ pohvalila se zaručničkim prstenom od 14.500 eura, a onda saznala da je zaručnik vara

Nakon javnog skandala, Tamara (40) je objavila da prekida zaruke s investitorom, a također je i obrisala objavu na Instagramu

Španjolska Kim Kardashian, Tamara Falco

 Instagram/Tamara Falco

Aristokratkinja poznata kao ‘španjolska Kim Kardashian‘ progovorila je o prekidu sa zaručnikom nakon što je otkrila da ju je varao.

Tamara Falcó, polusestra pjevača Enriquea Iglesiasa, nedavno je objavila zaruke s Íñigom Onievom, pritom se pohvalivši zaručničkim prstenom u vrijednosti od 14.500 eura, ali samo 24 sata nakon što je podijelila tu sretnu vijest, objavljena je snimka na kojoj se on ljetos ljubio s drugom ženom na festivalu Burning Man u SAD-u.

Nakon javnog skandala, Tamara (40) je objavila da prekida zaruke s investitorom, a također je i obrisala objavu o zarukama s Instagrama te prestala pratiti Íñiga, prenosi Hola!.

Također je obećala da prekid neće utjecati na njezine profesionalne obveze, a tu je riječ i održala pa je tako otputovala u Meksiko kako bi sudjelovala na 14. izdanju Svjetskog kongresa obitelji. Tamo je odlučila otvoriti dušu pa je ispričala kako ne mrzi svog bivšeg zaručnika, ali joj je žao zbog načina na koji si je on posložio prioritete u životu.

"Ne osjećam mržnju prema njemu niti odbojnost, samo mi je žao, žao mi je što uz sve divne stvari koje postoje u životu i za koje smatrate da su to stvari za koje živite, ispadne da to nije tako i to me stvarno rastužuje", rekla je Tamara.

Ljepotica s madridskom adresom jedna je od najfotografiranijih žena u Španjolskoj, a plemićku titulu naslijedila je od svog oca, Carlosa, petog markiza od Griñóna, nakon što je umro 2020. godine. Također je preuzela vlasništvo nad palačom El Rincón koja se nalazi izvan Madrida.

Zbog njezina glamuroznog života na Instagramu je prati 1,4 milijuna pratitelja, a Netflix je o njoj napravio i reality seriju ‘Lady Tamara‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:46