PUCA IZ SVIH ORUŽJA

Šokantne nove tvrdnje polusestre Meghan Markle: ‘Harry i Meghan će se rastati, samo što nisu...‘

Paru savjetuje bračno savjetovanje i kraljevsku turneju na kojoj će se ispričati za svu štetu koju su nanijeli kraljevskoj obitelji
Meghan i Samantha Markle
 Profimedia

Samantha Markle jednostavno ne staje.

Ova 56-godišnja polusestra vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle, oličenje je svih onih zlih polusestara iz bajki o princezama koje čitamo djeci. Samo je ova neopisivo gora.

Meghanina otuđena polusestra u javnosti je već iskušala nekoliko profila – od psihologinje u invalidskim kolicima, preko spisateljice do, sada, evo i bračne savjetnice, ali ne baš optimistične, budući da predviđa razvod.

Samantha Markle, koja nema apsolutno nikakav odnos ni komunikaciju ni s polusestrom Meghan niti s njenim suprugom princom Harryjem, koja ih nije čak nikada niti vidjela zajedno uživo, evo, sada posve uvjereno tvrdi da su Meghan i Harry pred razvodom, koji je samo pitanje vremena. Savjetuje im bračno savjetovanje i kraljevsku turneju na kojoj će se svima ispričati za svu štetu koju su nanijeli kraljevskoj obitelji, javlja TMZ.

Iako nikada nije ni upoznala nikoga iz kraljevske obitelji, Samantha je samoprozvani stručnjak za Dvor i odnose među članovima. Sjedi doma u Floridi, tipka po društvenim mrežama, javlja se za medije i jednostavno sve zna.

Svaki tjedan (a nekad i češće) izbacuje nove tvrdnje, teze, optužbe, uvrede... Sada tvrdi da je Harry shvatio da njegov brak s Meghan nikuda ne vodi i da nema budućnosti jer im je Meghan nanijela previše štete. Meghan, uvjerena je Samantha, neprestano laže.

image
Samantha Markle
Kevin Manning/mega/The Mega Agency/Profimedia

Samantha sada zabrinuto tvrdi kako je samo pitanje vremena kada će Harry pozvati svoje odvjetnike i pokrenuti sudski postupak rastave. Podsjetimo, Samantha nema nikakve veze s kraljevskom obitelji, ali to je ne sprječava da iznosi u javnost što joj god padne na pamet šireći tako ponajprije lažne vijesti.

Kao što smo već ranije pisali, Samantha je iskritizirala je eksplozivni intervju koji su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa dali Oprah Winfrey, rekavši da je istina potpuno zanemarena pokazavši fotografije i dokumente koji opovrgavaju tvrdnje izrečene protiv nje. Priznala da ne osjeća nimalo simpatije za Meghan, koja je tijekom intervjua rekla da je razmišljala o samoubojstvu dok je bila članica kraljevske obitelji.

image
Meghan Markle i princ Harry s Oprah Winfrey
Cbs/Ferrari/Profimedia

- Nije mi jasno kako može reći da ju ne poznajem i da je ona jedinica. Imamo fotografije koje pokazuju da smo cijeli život provele zajedno. Kako je moguće da me ne poznaje?, rekla je za Inside Edition, dok je pokazivala fotografije dviju žena u različitim životnim fazama, a posljednja je iz 2008., prije samo 13 godina.

Naime, kada je Oprah upitala Meghan da prokomentira Samanthinu knjigu "The Diary of Princess Pushy's Sister" u kojoj otkriva istinu o njoj, svojoj polusestri, vojvotkinja je uzvratila.

- Bilo bi jako teško ispričati sve o meni ako me ne poznaješ, rekla je.

Meghan je u intervjuu ispričala da svoju polusestru nije vidjela gotovo dva desetljeća.

image
Thomas Markle i Meghan
Imp Features/Imp Features/Profimedia

Samantha, vrla stručnjakinja kao što se već pokazalo, pak, tvrdi da Meghan boluje od narcisoidnog poremećaja ličnosti.

Osim Samanthe i Meghanin otac Thomas prokomentirao je intervju zaključivši da Meghan možda ne bi došla do situacije u kojoj si želi oduzeti život da je ostala u dobrim odnosima s njim i ostatkom obitelji.

Samantha, naravno, ima i neke svoje stavove i savjete kako bi Meghan i Thomas trebali rekuperirati svoj odnos.

No, sigurno je tvrditi da Harry i Meghan nemaju apsolutno nikakvog zanimanja za Samanthina razmišljanja i savjete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:27