SRAMOTA

Šokantna fotka kruži mrežama: Golu ženu prekrili samo lišćem i poslužili hranu, a pogledajte tko se sve gostio s nje

Reper je nedavno uhićen te se nalazi u detencijskom centru u New Yorku. Ako bude osuđen, prijeti mu doživotna kazna zatvora

Sean Diddy Combs i gola žena s koje su posluživali hranu

 Profimedia/

Reper Sean Diddy Combs nedavno je uhićen u New Yorku te ga se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima i brojna druga kriminalna djela. Ozloglašeni reper glavna je tema na društvenim mrežama, a najviše zbog svojih zabava zvanih "freak-offs" na kojima je seksualno zlostavljao svoje muške i ženske žrtve i snimao ih bez dopuštenja. Osim tih zabava, posljednjih se dana šire fotografije i s njegovih drugih raskošnih partija na koje su bili pozvani brojni slavni gosti.

Sada su se društvenim mrežama proširile fotografije s jedne zabave koja se održala 2004. godine, a na kojima je Diddy jeo hranu s gole žene.

Žena je ležala na sredini stola, a s nje je reper uzimao jagode prekrivene čokoladom. Osim njega su isto radile i druge zvijezde, uključujući Willa Smitha, Dianu Ross, Owena Wilsona i Brucea Willisa.

Gosti su na fotografijama izgledali potpuno ravnodušno dok je gola žena ležala pokraj njih, okružena voćem. Ona je također bila prekrivena samo lišćem na intimnim dijelovima.

Ovo nije jedina zabava koja je naišla na negativne komentare. Nedavno se proširio i video s jedne njegove zabave, popularno nazvane Bijela zabava, na kojoj je reper održao govor koji su brojni opisali jezivim. "Sve smo vas nahranili, dali smo vam piće, sad je vrijeme da uživate u životu. Ovo je proslava života. Ovo je prava bijela zabava. Djeca imaju jedan sat da napuste zabavu i onda se ovo pretvara u nešto što, kada budete stariji, ćete htjeti posjetiti", rekao je on tada.

image

Sean Diddy Combs i gola žena s koje su posluživali hranu

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Na njegovim su se zabavama ranije mogli vidjeti i Leonardo DiCaprio, koji navodno nije bio u kontaktu s reperom posljednjih nekoliko godina. Osim njega su česte gošće bile i sestre Kardashian, Paris Hilton, Mariah Carey...

image

Leonardo DiCaprio i P. Diddy

Globe Photos/Zuma Press/Profimedia

Inače, Diddy se trenutno nalazi u detencijskom centru u New Yorku, a već se danima raspravlja je li netko od slavnih sudjelovao u kriminalnim djelima koje je on počinio. Prema pisanjima stranih medija, neki od njih se mogu vidjeti na videima koje je on snimio bez njihovog znanja.

Reper se izjasnio nevinim, a sudac mu je odbio jamčevinu. Ako ga budu osudili, mogao bi dobiti doživotnu kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 22:28