PRVI U TELEVOTINGU

Šok na eurovizijskim kladionicama! Izrael munjevito raste, Baby Lasagni smanjile se šanse za pobjedu

Došlo je do promjene u poretku na eurovizijskim kladionicama nakon druge polufinalne večeri Eurosonga

Predstavnica Izraela skočila na eurovizijskim kladionicama na drugo mjesto

 Afp/Eurovision World/

Novi preokret na eurovizijskim kladionicama! Predstavnica Izraela, koju mnogi žele izbaciti s tog natjecanja te prosvjeduju protiv velikih žrtava rata koji se vodi u Pojasu Gaze, popela se na drugo mjesto, odmah iza našeg Baby Lasagne.

Naš predstavnik tako sada ima 38 posto šanse za pobjedu, a Eden Golan s pjesmom ‘Hurricane‘ 25 posto te je prva na televotingu. Švicarac Nemo, dosadašnji najveći konkurent našem Baby Lasagni, pao je na treće mjesto s 11 posto. Izrael je tako u vrlo kratkom vremenu skočio s osmog na drugo mjesto.

image

novo stanje na eurovizijskim kladionicama

Eurovision World/

U hrvatskoj eurovizijskoj delegaciji unatoč tome što se Izraelka nakon sinoćnjeg polufinalnog nastupa počela munjevito penjati na kladionicama i dalje vlada mir i spokoj.

- Čuli smo, naravno, za taj preokret, ali umjesto da mahnito pratimo stanje na kladionicama mi se pripremamo za današnja dva nastupa: prvu popodnevnu probu imamo pred medijima, a drugu pred publikom, ali tu će drugu probu gledati i ocjenjivati članovi žirija iz 37 zemalja. Marko je uoči proba smiren i super raspoložen. Jedva čeka da izađe na scenu i - rasturi, kaže nam Tomislav Stengl, šef naše eurovizijske delegacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 02:20