JE LI MOGUĆE?

Snoop Dogg šokirao obožavatelje novom odlukom: ‘To je to, prestajem pušiti‘

Njegove objave na Instagramu i X-u privukle su puno pažnje, iako nije specificirao što točno prestaje pušiti

Snoop Dogg

 Anna Kurth/Afp

Poznati ljubitelj marihuane i reper Snoop Dogg u četvrtak je objavio ono nezamislivo: prestaje pušiti. Hip-hop zvijezda, čije je pravo ime Calvin Broadus, nije precizirao što točno prestaje pušiti, niti misli li to ozbiljno, no njegove objave na Instagramu i X-u su privukle puno pažnje.

- Nakon dugog razmišljanja i razgovora sa svojom obitelji, odlučio sam prestati pušiti. Molimo poštujte moju privatnost u ovom trenutku - stoji u njegovim objavama.

Kako piše NBC, u komentarima na Snoopovu objavu na X-u, neki su obožavatelji ovu vijest dočekali sa zdravom dozom skepticizma.

- Danas nije prvi travanj, Snoop - komentirao je jedan korisnik.

Druga je osoba na X-u napisala da misli da je Snoopova najava bila "lažna" i da je reper samo prešao na "jestive proizvode od kanabisa" kako bi si odmorio pluća. Čini se da je jedan Snoopov pratitelj na Instagramu ozbiljno shvatio njegovu poruku: "Imao sam plućnu emboliju prošle godine i morao sam prestati pušiti. Znam koliko je težak prestanak pušenja, posebno za nekoga poput tebe. Uzmi si svo vrijeme koje ti treba". Neki su se našalili i dodali kako Snoopova objava izgleda kao da je "netko preminuo".

image

Snoop Dogg

Angela Weiss/Afp

Nadalje, jedan komentator na Instagramu hvali Snoopa jer je javno objavio da je odustao, s obzirom na sav novac koji je zaradio otvoreno promovirajući marihuanu.

- Hrabrost, smjelost, sposobnost da objavite da zaustavljate nešto što vam je donijelo toliko, toliko novca, što je stvorilo lik na koji ste i vi i svi mi navikli - napisao je i zaželio mu dobrodošlicu u "trijeznost".

Prema brojnim medijima, predstavnici Snoop Dogga nisu bili odmah spremni za komentar u četvrtak.

Inače, Snoop i marihuana bili su neraskidivo povezani tijekom desetljeća karijere. Popularnost mu je porasla nakon što je nekoliko puta gostovao na albumu Dr. Drea iz 1992., "The Chronic", a u dizajn albuma stavio je list marihuane u prvi plan. Snoop je 1993. izdao svoj debitantski album, "Doggystyle", koji ga je brzo proslavio i učvrstio kao vrhunskog repera. Isto tako, glumio je u kultnom hitu iz 1998. "Half Baked", o grupi prijatelja pod utjecajem opijata u kojem je glumio i Dave Chappelle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:45