ŠTO JE OVO?

Snimka Messija nakon utakmice izazvala nevjericu: ‘Pa što on to radi?! Punih deset sekundi...‘

Ovaj je trenutak zabilježen na samome početku drugog poluvremena, a čini se da je Messija nešto baš jako zasvrbjelo...

Leo Messi

 Jack Guez/Afp

Gledatelji pred malim ekranima, koji su pratili nogometni sraz Argentine i Hrvatske, ostali su zbunjeni nakon što je kamera prikazala Lionela Messija kako češka svoje intimne dijelove tijela dobrih 10 sekundi tijekom pobjede njegove ekipe u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Sedmerostruki osvajač Zlatne lopte dominirao je terenom tijekom cijele utakmice te je zabio prvi pogodak iz penala, no sve te uspjehe zasjenilo je ‘nestašno čohanje‘.

Ovaj je trenutak zabilježen na samome početku drugog poluvremena, a čini se da je Messija nešto baš jako zasvrbjelo. Ovaj trenutak nije promaknuo gledateljskom ‘oku sokolovu‘ pa su se krenuli nizati komentari na društvenim mrežama.

"Da mi je znati što je bilo u glavi realizatora kad je odlučio fokusirati se na Messija koji si češe jaja dobrih 10 minuta", glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

"Krupni kadar Messija koji češe jaja vrhunac je ovog Svjetskog prvenstva po mom mišljenju", dodao je drugi.

"Super je što je Argentina pobijedila i sve to, ali nedovoljno se govori o tome kako sam bio prisiljen gledati zumiranu snimku Messija kako češe jaja na televiziji uživo barem punih 10 sekundi", nadovezao se treći gledatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:51